Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Συνεδριάζει στην Αριδαία η ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας

Την ανικανότητα της δημοτικής αρχής Αλμωπίας και στα πιο απλά συμπλήρωσε με την αρωγή της για το ιατρείο Προμάχων, η  ΠΕΔ Κ Μακεδονίας




Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥΣ.

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016 και ώρα 14:00 στον Δημαρχείο Αλμωπίας στην Αριδαία, θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔΚΜ. Με την συνεδρίαση αυτή, το Δ.Σ. της ΠΕΔΚΜ συνεχίζει την πρακτική της αποκεντρωμένης διεξαγωγής των συνεδριάσεών του (έχουν προηγηθεί συνεδριάσεις του στους Δήμους Αμφίπολης και Παιονίας).  Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης της 23ης Ιουνίου, το  Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔΚΜ από κοινού με το Προεδρείο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης θα επισκεφθούν το Κέντρο Υγείας Αριδαίας και το Αγροτικό Ιατρείο της Τοπικής Κοινότητας Προμάχων, για να παραδώσουν στο Αγροτικό Ιατρείο, ως δωρεά της ΠΕΔΚΜ και του Ι.Σ.Θ., ιατρικά μηχανήματα, εξοπλισμό και υλικά απαραίτητα για την λειτουργία του. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης :

1.   Επικύρωση 5ου/16 πρακτικού Δ.Σ. ΠΕΔΚΜ.

2.   Προσφυγικό. Ενημέρωση για τα αποτελέσματα του Συνεδρίου της ΚΕΔΕ 2-4/6/16 στη Σάμο.

3.   Αγορά αυτοκινήτου για τις ανάγκες της ΠΕΔΚΜ.

4.   Χορήγηση ανταλλακτικών – αναλωσίμων για οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης.

5.   Υπόδειξη ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του για τη συγκρότηση της Επιτροπής Ελέγχου Παιδικών χαρών Ν. Πιερίας.

6.   Ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Ετήσια Τακτική Γ.Σ. της Αναπτυξιακής Πέλλας, Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ (ΑΝ.ΠΕ) και παροχή εντολής και εξουσιοδότησης εκπροσώπησης της ΠΕΔΚΜ (Ημερομηνία Γ.Σ. 22-6-16) (Έγκριση απόφασης Προέδρου 4/16).

7.   Ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Αναπτυξιακής Κιλκίς, Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ (ΑΝ.ΚΙ. Α.Ε.) και παροχή εντολής και εξουσιοδότησης εκπροσώπησης της ΠΕΔΚΜ (Ημερομηνία Γ.Σ. 30-6-16).

8.   Ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Marketing Ν. Θεσσαλονίκης και παροχή εντολής και εξουσιοδότησης εκπροσώπησης της ΠΕΔΚΜ (Ημερομηνία Γ.Σ. 29-6-16).

9.   Ενημέρωση – Ανακοινώσεις

Στο μεταξύ σύμφωνα με απόφαση του  το  Δ.Σ. της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ  ενέκρινε σχετικό κονδύλιο για την φιλοξενία των συνέδρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)