Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Η « σαπίλα » της Αλμωπίας ανασυντάσσεται



Από τα σπλάχνα της ο νέος ειδικός γραμματέας του Δήμου Αλμωπίας


ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΝΕΑ «ΜΑΥΡΗ ΒΑΛΙΤΣΑ»;



Σε μια ύστατη προσπάθεια να περισώσει ότι νομίζει ότι μπορεί ν περισωθεί ο Δήμαρχος Αλμωπίας, είναι έτοιμος να προχωρήσει  σε κινήσεις στρατολόγησης νέων υποψηφίων. Αντί να διεκδικήσει  από τα πρόσωπα που αποδεδειγμένα ζημίωσαν τον Δήμο με τις ενέργειες ή τις παραλείψεις του ,κινείται στα όρια του παρασκηνίου και της παραπολιτικής. Όπως προαναγγέλλει το προσωπικό του προπαγανδιστικό όργανο το οποίο χρηματοδότησε σκανδαλωδώς με έξι χιλιάδες ευρώ , με την ανοχή των Λουτρακιωτών συμβούλων της διοίκησης , τους οποίους θεωρεί υποτελείς και παρακατιανούς, σύντομα πρόκειται να προχωρήσει στην πρόσληψη ειδικού γραμματέα στον Δήμο Αλμωπίας. Την στιγμή που επικαλείται ότι για ζωτικά ζητήματα  δεν υπάρχουν χρήματα , είναι έτοιμος να φορτώσει στις πλάτες των δημοτών την αμοιβή  του γραμματέα , που όψιμα θυμήθηκε ότι χρειάζεται.
Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν  εδώ και αρκετό καιρό κάνουν λόγο για πρόσωπο που έχει συγγενική σχέση με άτομα που οργίασαν στο πρόσφατο παρελθόν στα δημοτικά δρώμενα.
Παράλληλα θεωρείται ότι είναι μια πράξη επίδειξης δύναμης στα ελάχιστα πρόσωπα που αγωνίζονται να λάμψει η αλήθεια αλλά και να σταματήσουν την σύγχρονη διαφθορά στον Δήμο Αλμωπίας.
Τέλος σύμφωνα με πηγές από το στενό του περιβάλλον ,είναι η εξόντωση με κάθε τρόπο, των μέσων εκείνων που  αρνούνται την δωροδοκία μέσω  διαφημίσεων του δήμου και των επιχειρήσεών του, ώστε να μην υπάρχει καμιά φωνή να δημοσιοποιεί την αλήθεια και την καταχρηστική άσκηση της εξουσίας.
Μέθοδοι σύγχρονων ολοκληρωτικών καθεστώτων .

3 σχόλια:

  1. Άποψή μου είναι ότι πρέπει να επιλέξει ο Δήμαρχος τον Χρήστο Παπαδόπουλο ο οποίος συγκεντρώνει τα απαραίτητα προσόντα ( επιστημονικά, δημοσιογραφικά, πολιτικά, αθλητικά, διοικητικά, εργασιακά κ.α) και θα προσφέρει τα μέγιστα προς τους πολίτες της Αλμωπίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα άποψή μου είναι πως πρέπει ο Δήμαρχος να επιλέξει τον κ. Τσάνταλη. Να τους κλείσει όλους φυλακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τη πρόεδρο της Περικλειας να βάλει να τους στρώσει τη γούνα.γιατι ειναι αυστηρή και δίκαια και δουλευταρου και θα τη στηρίζουμε τα γειτονικά χωριά.νοτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)