Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Πιάνει δουλειά ο Γενικός Γραμματέας στον Δήμο Αλμωπίας




Πριν εκπνεύσουν  οι σχετικές διαδικασίες ,
ο Γενικός Γραμματέας στον Δήμο Αλμωπίας πιάνει δουλειά. Αρχικά πρόκειται να έχει μια άτυπη γνωριμία με το εργασιακό περιβάλλον  και τους εργαζόμενους στον Δήμο.
 Σύμφωνα με πληροφορίες , ο Γενικός Γραμματέας είναι της απολύτου επιλογής και έγκρισης  του άτυπου «διευθυντηρίου» που έχει επιλέξει όλους τους μέχρι τώρα συνεργάτες του Δημάρχου.

7 σχόλια:

  1. Ναι αλλά δεν μας λες ποιος είναι; Είσαι σίγουρος οτι σου έχουν πει την αλήθεια; Μήπως απλά σε χειραγωγούν προκειμένου να "κάψουν" κάποια ή κάποιον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τζαμπα κατεθεσα αιτηση, που μπορω να κανω ενσταση στον ΑΣΕΠ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΜΠΙΝΟΣ ΝΙΟΥΖ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ; ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατάντια! Η δημοτική αρχή των ελαχίστων θα τελείωσει άδοξα μια θητεία χωρίς προσφορά. Διαφημίζουν ως έργα δύο χαντάκια που έσκαψαν!! Και έναν γενικό γραμματέα που αν δεν ήταν ο πεθερός του δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του...μιλάμε έργα που δίνουν προοπτική στον τόπο! Έφτασαν οι αθεόφοβοι να δείχνουν στο φτωχό κοσμάκι ως έργο τα δυό χαντάκια που άνοιξαν!!Μα που ζείτε; Πόση μιζέρια πια; Φτάνει πια ρε με την κυρίαρχη λογική των ελαχίστων που θέλουν να μεγαλοδείχνουν. Αυτό είναι το μπόι σας κύριοι, σας είδαμε και είστε ελάχιστοι για τον τόπο. Δύο χαντάκια που τα δείχνετε σαν να περνάτε τον κόσμο για ζώα. Επενδύσεις και παρεμβάσεις που κυριολεκτικά ρίχνουν το νερό στο αυλάκι. Χαμηλών προσδοκιών αποδεικνύεται η αρχή και γιαυτό είναι σίγουρη η τελική καταδίκη. Πάμε για άλλα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός, Είναι τόση η ανικανότητά τους που την κατάλαβε και ο ίδιος ο Δήμαρχος , δυστυχώς όμως μετά από 2 χρόνια και θα προσλάβει γενικό γραμματέα για να του δουλεύει η να μας δουλεύει γιατί θα είναι μια καθαρά μικροπολιτική θέση, όχι για προσφορά αλλά για ψηφοθηρία, Οσο για τα πιο πανω που αναφέρεις , έχεις δίκιο αλλά από λάθος ανθρώπους περιμένουμε μεγάλες αποφάσεις, η δυναμικότητά τους έχει φτάσει στο μέγιστο, άδικα περιμένουμε κάτι μεγαλύτερο.

      Διαγραφή
  5. ΣΤΟΝ 7.09
    ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΤΖΙΔΗ ;
    ΜΠΑ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!
    ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΠΡΟΚΥΡΙΞΗ ΣΑΝ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΟΡΟΣ.
    ΜΗΠΩΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΤΣΙ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ,
    ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η πρόσληψη γίνεται για να αναλάβει καθήκοντα ο γενικός και ο ιδιος να έχει περισσότερο χρόνο για το γυμναστήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)