Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Το βούλευμα που θα φέρει εξελίξεις στην ΕΠΟ





Άνω κάτω θα γίνει για μία ακόμα φορά το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Κι όλα αυτά λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος
. Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση της αντεισαγγελέως Εφετών, Ευγενίας Κυβέλου, για παραπομπή σε δίκη των 23 που εμπλέκονται στην υπόθεση με την «Κάρτα Υγείας» του ποδοσφαιριστή, υιοθετήθηκε πλήρως και ο Δικαστής και Πρόεδρος του θερινού τμήματος του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, Αλέξανδρος Σάββας παραπέμπει σε δίκη με βούλευμα πολλά νυν και πρώην στελέχη της ΕΠΟ.

Μεταξύ αυτών τους: Γιώργο Γκιρτζίκη (πρόεδρος της ΕΠΟ), Βαγγέλη Τοπολιάτη (αναπληρωτής πρόεδρος), Βαγγέλη Μαζαράκη (β’ αντιπρόεδρος), Γιώργο Καραμελίδη (μέλος και πρόεδρος της ΚΕΔ), Γιάννη Οικονομίδη (μέλος), Νίκο Προύντζο (μέλος) και Σπύρο Καλογιάννη (μέλος και μέχρι πριν από δύο μήνες πρόεδρος της Football League).

Επίσης η πρόταση αφορά τους πρώην προέδρους της ΕΠΟ, Β. Γκαγκάτση, Σ. Πιλάβιο, Γ. Σαρρή και τα πρώην μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ, Βασίλη Χατζηαποστόλου, Γιώργο Σιντόρη, Αριστείδη Σταθόπουλο, Νίκο Φύριο, Γιάννη Σιγάλα, Νίκο Ανασόπουλο, Σωκράτη Παπαδόπουλο, Θόδωρο Φωτίου, Γιάννη Δεσύλα, Γιάννη Καλύβα, Χρήστο Σάββα και Βαγγέλη Μάντζιο.

Αν όντως η απόφαση έχει παρθεί και παραδοθεί στους εμπλεκόμενους και είναι αμετάκλητη, όσοι από αυτούς έχουν ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, θα παυθούν από τα καθήκοντά τους. Κάτι που σημαίνει πως θα πέσει η διοίκηση της ΕΠΟ, του Γιώργου Γκιρτζίκη. Αν όμως μπορούν να προσφύγουν στον Άρειο Πάγο, τότε θα συνεχίσουν τα καθήκοντά τους, μέχρι να γίνει αμετάκλητη η παραπομπή τους σε δίκη.



 ΠΗΓΗ: Αltsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)