Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Τρέμει η Θεοδώρα Τζάκρη για τον άγιο εαυτούλη της




ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΗΣ ΩΣ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ
ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟΙ







Νοιώθοντας ότι απομυθοποιείται κυρίως στον απλό λαό η υφυπουργός Θεοδώρα Τζάκρη άρχισε να αυτολιβανίζεται και με ανεξάρτητα δήθεν δημοσιεύματα  να εμφανίζεται χρήσιμη για τον νομό και ότι ό νομός έχει μόνο κέρδη από αυτήν . Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ο κόσμος είναι χρήσιμος για αυτήν και μόνο αυτή κερδίζει όλα αυτά τα χρόνια. Άντε και καμιά εικοσαριά  νοματαίοι που κερδίζουν από την παρουσία της . Ο κλοιός στενεύει , καθώς  στην Αθήνα όλοι πλέον κατάλαβαν ότι πέρα από τον Άγιο εαυτό της δεν υπάρχει τίποτε άλλο. Αγανακτούν και δυσανασχετούν μαζί της όλο και περισσότερο
Δεν είναι τυχαίο που στην Πέλλα με την παρουσία της Ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει την κάτω βόλτα.
Στην ύστατη προσπάθειά της  να διατηρηθεί «ζωντανή» μεθοδεύει δημοσίευμα το οποίο  ουσιαστικά περνάει γενεές  δεκατέσσερις  ανθρώπους που άφησαν την «σφραγίδα» τους , σε αντίθεση με την ίδια , που πέρα από τις ενδυματολογικές της προτιμήσεις , ελάχιστα  έχει απασχολήσει το κοινό με το έργο της.
 Στην μεγάλη χαζομάρα της ρίχνει μόνο ευθύνες στους άλλους για ότι στραβό συμβαίνει στον τόπο, σαν να μην υπήρξε ποτέ αυτή βουλευτής ή  να συμμετείχε σε κυβερνήσεις . Νομίζει ότι απευθύνετε σε ηλίθιους ή σε ανθρώπους που ζουν εκτός τόπου ,χρόνου και νομού.

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
Το περισπούδαστο κείμενο που ετοίμασαν συνεργάτες και όχι αυτός που φέρεται να το υπογράφει έχει ως εξής
Μόνο κέρδη η Πέλλα από την παρουσία της Θεοδώρας!

Ο νομός Πέλλας δεν μπορεί να χαρακτηριστεί από τους ανεπτυγμένους της Χώρας. Μάλιστα τα προβλήματα περισσεύουν. Οι οδικοί άξονες, τα αγροτικά προϊόντα που έχουν χαμηλές τιμές, η μεγάλη ανεργία, τα λουκέτα των μικρομεσαίων αλλά και των βιομηχανιών ενισχύουν το παραπάνω συμπέρασμα. Πολιτικοί από το νομό Πέλλας από το 1974 μέχρι σήμερα πέρασαν πολλοί. Κάποιοι πήραν και Υπουργικά έδρανα. Ο Γιώργος Πέτσος που έφυγε πρόωρα από κοντά μας μεσουρανούσε την δεκαετία του 80΄ως Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Υπουργός Βιομηχανίας, Υπουργός Δημόσιας Τάξης. Έμπλεξε όμως με το σκάνδαλο Κοσκωτά που στην ουσία ήταν η αρχή του τέλους της πορείας του. Προσέφερε πολλά κυρίως σε θέματα εξυπηρετήσεων και διορισμών. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Πασχαλίδης την δεκαετία του 90΄όπου ανέλαβε Υφυπουργός Παιδείας, Υφυπουργός παρά το Πρωθυπουργό, Υπουργός Μακεδονίας Θράκης και Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας. Ο Γιώργος Πασχαλίδης προσπάθησε αλλά η Πέλλα έμεινε πίσω σε μια εποχή που κυριαρχούσε η φράση « δέναμε τα σκυλιά με τα λουκάνικα».

Ο ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ-ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ

 Στα χρόνια της κρίσης λοιπόν ένα νέο όνομα έκανε την εμφάνιση του στο πολιτικό σκηνικό. Η δικηγόρος από τα Γιαννιτσά Θεοδώρα Τζάκρη το 2009 ανέλαβε Υφυπουργός Εσωτερικών με έδρα την Θεσσαλονίκη. Από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να ωριμάσει τις συνθήκες εκ ώστε να διοχετεύσει όσα κονδύλια δεν κόπηκαν λόγω μνημονίου στην Πέλλα. Βοήθησε συλλόγους. Κατάφερε να εξασφαλίσει την άψογη λειτουργία του Μουσείου της Πέλλας με προσωπικό.

Ενίσχυσε τις δομές στα νοσοκομεία Έδεσσας και Γιαννιτσών και έδειξε με την πολιτική της ότι είναι  παρούσα. Ο Γιώργος Παπανδρέου όμως αποτυγχάνει και η Θεοδώρα Τζάκρη καταλαβαίνει ότι τώρα χρειάζεται ρήξη για να μπορέσει να επιβιώσει. Αυτή έρχεται στις 11 Νοεμβρίου του 2013 όταν υπερψηφίζει την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην Κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και στην ουσία αποχωρεί από το Κίνημα. Στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 αποδέχεται την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα  και εκλέγεται Βουλευτής Πέλλας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τον Σεπτέμβριο επανεκλέγεται και αναλαμβάνει Υφυπουργός Βιομηχανίας. Ήταν για πολλούς η έκπληξη του Αλέξη Τσίπρα αλλά όχι για τους γνωρίζοντες. Η Θεοδώρα Τζάκρη με  υπομονή, πίστη στις αρχές της σοσιαλδημοκρατίας ενίσχυσε το προφίλ του Πρωθυπουργού και την στροφή του στον ρεαλισμό. (σ.σ. χα! Χα!  Χα!
Χα! εις την νιοστή)

 
 Σήμερα κατέχει πολύ σημαντικό χαρτοφυλάκιο το οποίο την καθιερώνει στην γενικότερη πολιτική επικαιρότητα ως μια πολιτικό πανελλήνιου βεληνεκούς. Η Πέλλα μόνο έχει να κερδίσει από  αυτήν και τα πρώτα θετικά  δείγματα της νέας της θέσης φάνηκαν από την άριστη συνεργασία που έχει με τα εργοστάσια που ασχολούνται στην Πέλλα με τα φρούτα. Άλλωστε όλοι έχουν να πουν μια καλή κουβέντα καθώς έχουν αποκτήσει έναν αξιόπιστο συνομιλητή όπως είναι η κα Τζάκρη που ασχολείται με την ουσία και αφήνει έξω τα φρου φρου και τα αρώματα…(σ.σ. αυτό είναι το πιο πετυχημένο)


Τι ‘άλλο θα δούμε και θα διαβάσουμε σε αυτό τον μάταιο κόσμο;


13 σχόλια:

  1. Η απόλυτη απώλεια επαφής με την πραγματικότητα. Πολύ γέλιο μιλάμε. Αλλά πολύ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εμετικα αυτα που γραφονται. η κυρια εχει λαμψει δια της απουσιας της. δεν εχει προσφερει στο νομο τιποτε, εκτος απο εκεινους τους διορισμους συγγενων της στο μουσειο της πελλας. επειδη καταγεται απο την πελλα, να της θυμίσω το μουσειο που εγινε με τεραστια συμβολη πασχαλίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. που να την πιάσετε την Τζάκρη. Πάλι πρώτη θα είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ολα εχει ΤΕΛΟΣ. ή φεύγεις μόνος σου ή σε διώχνουν. Οι κυβερνώντες σταδιακά επανέρχονται στο 4%, οπότε μόνο κάτι αθηναίοι θα τους εκπροσωπούν. Βέβαια αν μειώσουν τον φόρο, αν μειώσουν τον ΦΠΑ, αν καταργήσουν τον ΕΝΦΙΑ (το έκτρωμα ντε), αν.....αν....... μπορεί να πάρουν και 8% οπότε σωθήκαμε.

      Διαγραφή
    2. Με ποιο κόμα θα είναι πρώτη αυτή τη φορά;

      Διαγραφή
  4. ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ Η ΤΖΑΚΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρι . Πάλι πρώτη θα είναι επειδή έχει μυαλό ίσως. Και όσο για τα ρούχα σας πήρε δανεικά, μήπως σας πείραζει κάτι άλλο ψάξε αλλού να βρεις τι σου φταίει αγαπητέ αρθογραφε. Για όλα τα σκατα η τζακρη φταίει ρε δε ντρεπομαστε λέω εγώ. Ασχετα αν τι πάω ή δεν τι πάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΗΝ....ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΣ!

      Διαγραφή
    2. Ή μονη που έχει 3στα 3 πρόβατο..και αν χρειαστεί να είναι βουλευτήςκαι να τσεπονει τα 7000 θα ψήφιζε και 100 μνημονια

      Διαγραφή
  6. Tosa lefta ksodepse gia rouxa tsades kai kolonies.kane re kopela mou kai mia plastiki sta xeilh san mboukomeni milas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κραξτε ανώνυμοι και όταν έρθουν εκλογές ξαναψηφιστε την και οταν έρθει στα καφενεία σας φιληστε το χέρι της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αβρέη εγώ ψηφήζω οποια ντύνετε καλά καί οποια φοράει στρινγκάκι.- Εσείς που ψηφηζετε σώβρακα τί χαήρ ειδατε; γεμισε η αλμωπία εργα ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ολα για την καρεκλα τα παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)