Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Ταλαιπωρούν τον κόσμο στα Λουτρά Πόζαρ



ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ!

ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥΣ
 ΠΟΥ ΔΥΣΚΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ
ΓΙΑ ΛΟΥΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ

 ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ

 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑ ΠΟΖΑΡΙΤΙΚΑ

Πολιτική που ουσιαστικά διώχνει τον κόσμο από την περιοχή , εφαρμόζουν στα Λουτρά Πόζαρ. Η κατάσταση με το κυκλοφοριακό μέσα στη Λουτρόπολη είναι πλέον βασανιστική.
Η διοίκηση επιμένει πεισματικά να κρατά κλειστό τον δρόμο μετά το εστιατόριο που διευκόλυνε τους οδηγούς να κατεβαίνουν για να παίρνουν τον δρόμο της εξόδου. Σε συνδυασμό με την έλλειψη  χώρων στάθμευσης η κατάσταση γίνεται αποτρεπτική προς τους επισκέπτες. Ο παντογνώστης δήμαρχος και πρόεδρος της Επιχείρησης , προσπαθεί να επιβάλλει την άποψη του να μην ανοίξει ο δρόμος με την αιτιολογία ότι σχεδιάζεται να γίνει γέφυρα  πίσω από το εστιατόριο . Μέχρι τότε κανείς δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι. Το σοβαρότερο πρόβλημα όμως είναι η πρόσβαση για τους λουόμενους στις πισίνες. Φαίνεται ότι όλοι ξέχασαν και την ιαματική πλευρά της λουτρόπολης . Ξέχασαν ότι τα Λουτρά έγιναν γνωστά και διάσημα χάρις στις ιαματικές –θεραπευτικές τους ιδιότητες. Με την υπάρχουσα κυκλοφορική  κατάσταση οι λουόμενοι ταλαιπωρούνται αφάνταστα να φτάσουν μέχρι τις πισίνες. Υπάρχουν δε και άτομα με ειδικές ανάγκες. Με απλά λόγια συνειδητά τους αποτρέπουν άλλη φορά να μην επιλέξουν  τα Λουτρά Πόζαρ  για την θεραπεία τους.
Φορείς του χωριού προβληματισμένοι έντονα , μετέφεραν τις ανησυχίες τους  από την αφάνταστη  ταλαιπωρία των λουόμενων και ζήτησαν προσωρινά τουλάχιστον  να μένουν κενές λίγες θέσεις στάθμευση κοντά στο εστιατόριο κι από κει να παίρνουν το ασανσέρ.
Πρόταση ,όμως την οποία φέρονται αδιάλλακτοι να υλοποιήσουν ο πρόεδρος της επιχείρησης και ο Αντιπρόεδρος Δ. Βέσκος.

Προφανώς προσπαθούν να εξαναγκάσουν τους κατοίκους της περιοχής να  αυτοδικήσουν  και να ξηλώσουν τα απαγορευτικά κάγκελα που έχουν τοποθετήσει στην είσοδο του δρόμου. 



 



5 σχόλια:

  1. Ο φασιστοδημαρχος νομίζει ότι τα ξέρει όλα αλλά δεν ξέρει πού πάνε τα 4!! εκτός το ότι είναι αντιαισθητικο το όλο έργο με τσιμέντα παντού σύρματα για περίφραξη κοτετσιου και πορτοκάλι δάπεδο σαν τουαλέτα ταλαιπωρεί και τους ηλικιωμένους που δεν έρχονται για διασκέδαση ούτε να βγουν σελφι μπροστά από τα ποτάμια φασιστοδημαρχε!! έρχονται γιατί το απαιτεί ή υγεία τούς και εσείς με φασιστικό τρόπο τους το απαγορεύεται οποίος θέλει λοιπόν ας τα ξηλωσει εμείς μαζί του θα ήμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καντε προτασεις προτιμοτερο απο το βριζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΡΤΡΟ
    ΚΑΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΟΥ ΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ
    ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΝΑΡΧΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΣΕ ΧΩΡΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ
    Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    Ο ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΛΑΝΑ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΕΙΝΑΙ 6 ΣΤΡ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΑ ΠΟΛΛΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
    ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ, ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΜΕΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ
    ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΛΟΥΣΗΣ, ΑΝΕΤΑ, ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΠΕΤΡΟ
    ΒΡΕΣ ΑΛΛΟ ΠΕΔΙΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απάντηση στον 23 Αυγούστου 2016 - 2:41 μ.μ.


    Αντιπολίτευση κάνει κάποιος όταν αποσκοπεί κάπου. Εγώ ούτε Δήμαρχος θέλω να γίνω ούτε οτιδήποτε άλλο. Χάριν όμως αυτού του κινδύνου να μου καταλογίζουν αντιπολιτευτική διάθεση κάθε φορά που επισημαίνω και μεταφέρω προβλήματα ,δεν την δέχομαι.
    Πράγματι όπου υπάρχει μεγάλη κίνηση υπάρχουν και τα ανάλογα προβλήματα. Όχι όμως να προσθέτουμε και άλλα σε αυτά που υπάρχουν . Τουλάχιστον να διευκολύνονται οι καταστάσεις. Ας διαμορφώσουν τους χώρους που υπάρχουν σε παρκινγκ. Δεν είπε κανείς να πηγαίνουν με το αυτοκίνητο και για κατούρημα. Καλό είναι να περπατάνε και λίγο και να τα απολαμβάνουν όλα , αυτοί που μπορούν . Υπάρχουν και οι άνθρωποι που δεν μπορούν . Για αυτούς μιλάμε. Άλλωστε δεν εξηγείς τι σκοπό εξυπηρετούν εκείνες οι μπάρες. Ας κάνουν ελεγχόμενη τη διέλευση για τους ανήμπορους. Ας αφήνουν και δυο θέσεις ελεύθερες για και αποβίβαση και επιβίβαση. Δεν λέμε κάτι φοβερό. Ούτε ότι ανακαλύψαμε καινούργιους πλανήτες. Δυστυχώς Αναγκαζόμαστε και χρησιμοποιούμε λίγο σκληρότερο ύφος , διότι αλλιώς δεν καταλαβαίνουν.
    Εκτός και αν όλοι όσοι διαμαρτύρονται και ταλαιπωρούνται είναι της φαντασίας μας.
    Κάποιος από όλους πάντως ζει στον δικό του κόσμο. Ή αυτοί ή εμείς…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. SAMANTI KALA POY EISAI K GRAFEIS KATI DIAFORETIKO . GIATI ENA PAROMIO BLOG POY DIAXIRIZETE PLEON O MPINOS DEN MPOROYME NA TA DOYME K APO TIN ALLI PLEYRA.APLA KANEI ERGA , TA OPOIA ELPIZOYME STIN EPOMENI DIMOTIKI ARXI NA TA ALAXOYN. GIATI EINAI KARAKITSARIO. XORIS GOYSTO K SEVASMO STO MEROS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)