Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Έχει « λαλήσει» τελείως ο Δήμαρχος Αλμωπίας



Κάτι δεν πάει καλά στο « βασίλειο της Δανιμαρκίας» του Δήμου  Αλμωπίας.  Ο δήμαρχος εξέδωσε δελτίο τύπου  που αφορούσαν  ασφαλτοστρώσεις  οι οποίες πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα στη Δ.Ε. Αριδαίας.

Με την διαφορά το  «προηγούμενο   διάστημα », αφορά ένα χρόνο πριν .
Δικαιολογημένα στο Λουτράκι , Πρόεδρος, μέλη του τοπικού συμβουλίου  και κάτοικοι άρχισαν να  ψάχνουν που έπεσε άσφαλτος. Τελικά διαπίστωσαν και με την βοήθεια  φωτογραφίας που δημοσιεύτηκε , ότι πρόκειται για ένα κομμάτι  δρόμου 20  μέτρων , για να συνδεθεί με τον κεντρικό δρόμο , νεόκτιστο ξενοδοχείο, πέρισυ.


Μάλιστα η δημοσίευση  φιλοξενεί και δήλωση του Δημάρχου που λέει :
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:
«Συνεχίζουμε να υλοποιούμε έργα με κριτήριο επιλογής τις περιπτώσεις που χρήζουν άμεσης παρέμβασης και αποτελούν αίτημα πολλών ετών».

Τελικά αυτό εκτός από απάτη και παραπλάνηση της κοινής γνώμης , είναι ένδειξη ότι η κατάσταση δεν χρήζει πλέον  δημοσιογραφική συνδρομή , αλλά την συνδρομή άλλων επιστημών

3 σχόλια:

  1. ΣΑΜΑΝΤΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑΡΗΣ ΓΙΑΥΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΨΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΔΙΚΗ ΤΟΝ ΦΩΤΟΓΕΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΟΜΩΣ ΣΑΜΑΝΤΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΕΙΣ.
    ΥΓ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o dhmarxosalmopiasxerei apo asfaltostoshs fantazma opos sthn anatolikh almopia takanei gargara metous proygoumenous .. apanta dhmarxe antaxeis oximono sto fb foto nabgenhs??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΕ ΠΕΤΡΟ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗ ΛΑΛΗΣΕΙ;
    ΚΟΚΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΛΕΙ !
    ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ; ή ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ;
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΣΕ ΚΡΙΝΩ ΓΙΑ ΑΕΤΟ
    ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΕΙΣ
    ΕΝΑ ΚΟΚΟΡΑΚΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;
    ΕΝΑ ΚΟΚΟΡΑΚΙ, ΣΙΓΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)