Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Έκτακτη σύσκεψη για τις διακοπές νερού στην Αριδαία



ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ  ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ



Μετά την γενική κατακραυγή του κόσμου για τις συνεχείς διακοπές νερού  στην Αριδαία , ο Δήμαρχος Αλμωπίας αναγκάστηκε να δηλώσει ότι  συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη. Κάτι που έπρεπε να γίνει εδώ και πολύ καιρό.
Η αγανάκτηση του κόσμου την Τρίτη ήταν πλέον μεγάλη , και ανάγκασε τον Δήμαρχο ότι πράγματι υπάρχει πρόβλημα .
Η ανακοίνωση , στην οποία δεν προσδιορίζεται ακριβής ώρα της σύσκεψης αναφέρει:

"Σήμερα Τρίτη 30 Αυγούστου σημειώθηκαν πολλαπλές βλάβες στα πλαίσια της κατασκευής του νέου αποχετευτικού δικτύου, γεγονός που προκάλεσε διακοπή της υδροδότησης στην πόλη της Αριδαίας για πολλές ώρες.
Παρά τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλουμε από τον Δήμο Αλμωπιας και την Δ.Ε.Υ.Α. κατανοούμε ότι οι συμπολίτες μας υφίστανται μεγάλη ταλαιπωρία.
Επειδή πρόκειται για ένα μεγάλο έργο το οποίο θα αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα ζωής, αύριο κιόλας συγκαλώ έκτακτη σύσκεψη σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α. και τους εκπροσώπους της αναδόχου εταιρίας με μοναδικό θέμα συζήτησης τα παραπάνω προβλήματα.
Ζητούμε συγνώμη από τους συμπολίτες μας και τους ευχαριστούμε για την κατανόηση. Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να αντιμετωπιστούν όλα τα ζητήματα, τα οποία οφείλονται κυρίως στο απαρχαιωμένο δίκτυο υδροδότησης και στην έλλειψη χαρτογράφησής του."
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)