Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΦΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ « Η ΕΝΩΣΗ»



 
      Προς αποφυγή παραπληροφόρησης και για την καλύτερη ενημέρωση των αγροτών-κτηνοτρόφων της περιοχης μας αναφέρουμε τα εξής:

-   Η εγγραφή στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων δεν διασφαλίζει σε καμία περίπτωση την καταβολή επιδοτήσεων. Δικαιούχοι επιδοτήσεων (ΟΣΔΕ) είναι όσοι προβλέπει ο κοινοτικός κανονισμός άσχετα αν ειναι  κατά κύριο επάγγελμα αγρότες ή όχι.
-   Όσον αφορά το δεύτερο και πιο «καυτό» θέμα αυτό της φορολόγησης, οταν θα έχουμε τις επίσημες διευκρινίσεις  επί των θεμάτων που έχουν τεθεί στο Υπουργείο θα σας ενημερώσουμε.

     Μέχρι να ξεκαθαρίσει λοιπόν το αρκετά πολύπλοκο θέμα της φορολόγησης ας μη βιαστούν οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής μας να δώσουν τα 8 ή 10 ευρώ για μια δήλωση που υποβάλλεται ΑΤΕΛΩΣ.Καμία προθεσμία δεν υπάρχει, καμία βεβαίωση δεν είναι ικανή απο μόνης της να διασφαλίσει επιδοτήσεις  ή τυχών αποφολόγητο.

     Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αγροτών-κτηνοτρόφων της περιοχής  ο ΑΦΟΣ Αλμωπίας    Η ΕΝΩΣΗ  προσφέρει την υπηρεσία εγγραφή στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων σε όσους τη χρειάζονται πραγματικά( άδειες λαϊκων αγορών, αγορές αγρών ή αυτοκινήτων κτλ) ΔΩΡΕΑΝ.



  ΓΙΑ ΤΟΝ  ΑΦΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
               Η  ΕΝΩΣΗ
           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)