Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Υποτιμά τη νοημοσύνη του κόσμου ο Δ. Μπίνος





I foni tis pellas:''ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ'' ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!


Υποτιμώντας τη νοημοσύνη των κατοίκων της Αλμωπίας, και αντιμετωπίζοντας μάλλον με δύο μέτρα και δύο σταθμά τα θέματα και τα προβλήματα τους, φαίνεται πως ενεργεί ο Πρόεδρος της επιχείρησης των Λουτρών Λουτρακίου Μπίνος Δημήτρης, αλλά και η Δημοτική Αρχή Αλμωπίας και ο Δήμαρχος της, που είναι το ίδιο πρόσωπο. Διαβάστε και θα καταλάβετε το γιατί.

Συγκεκριμένα, κατά την προ ημερών (24/8) συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Αλμωπίας, ο αγρότης και  μέλος αυτής Παυλίδης Γιώργος, αναφερόμενος στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετώπισαν φέτος οι αγρότες των 5.000 περίπου στρεμμάτων, σε Αριδαία και Υδραία, αναφορικά  με την άρδευση των χωραφιών τους, ζήτησε να πληροφορηθεί εάν στο υπό συζήτηση τεχνικό πρόγραμμα για το 2017, υπάρχει  πρόβλεψη για το περιβόητο χωματόφραγμα του Αλμωπαίου ποταμού, που φέτος ειδικά η απουσία του, ταλαιπώρησε αφάνταστα τους αγρότες, με αποτέλεσμα για να αρδεύσουν τα κτήματά τους, αναγκάστηκαν  να μεταφέρουν το νερό ακόμη και σε απόσταση 500 μέτρων από τον ποταμό ‘’Μπέλιτσα’’ και αν όχι ποιες είναι οι προθέσεις του Δήμου.

Η απάντηση που έδωσε ο Δήμαρχος, ύστερα από τις επίμονες ερωτήσεις του παραπάνω αγρότη, πράγματι υποδηλώνει ότι  μάλλον κάτι δεν πάει καλά στο ‘’Βασίλειο της Αλμωπίας’’, αφού πιθανώς και  προφανώς συνεπαρμένος από τη γοητεία της εξουσίας, με την απάντηση  που έδωσε στο ερώτημα του, υποτιμά τη νοημοσύνη των κατοίκων της Αλμωπίας. Η απάντηση που έδωσε λοιπόν στην  ερώτηση του αγρότη και μέλους της επιτροπής, ήταν ότι ‘’το θέμα το έχει αναλάβει ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αριδαίας, και ότι ‘’ η παρέμβαση και οι κάθε είδους εργασίες στα ποτάμια απαγορεύεται αυστηρώς από τον Νόμο’’, λέγοντας μάλιστα την φράση αυτή με έμφαση και μάλιστα την επανέλαβε δύο φορές.

Και όμως! Στην περίπτωση της Λουτρόπολης, φέτος στις Αρχές Αυγούστου, τα μηχανήματα του Δήμου, εργαζόταν πυρετωδώς στην κοίτη του ποταμού των Λουτρών, καταστρέφοντας και αλλοιώνοντας αυτήν αλλά και  την φυσική ομορφιά της περιοχής, με το συρματόπλεγμα, τα πλακάκια, το μπετόν κλπ εργασίες,  ενώ στην σημαντική περίπτωση των αγροτών όταν αυτοί (αγρότες), τον επισκέφθηκαν (Δήμαρχο) έγκαιρα, ζητώντας να κατασκευαστεί και φέτος το χωματόφραγμα, έδωσε και πάλι την παραπάνω απάντηση, δηλ. ότι ''απαγορεύονται οι παρεμβάσεις και οι κάθε είδους εργασίες στα ποτάμια''.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά λοιπόν, αφού η περίπτωση των Λουτρών αποφέρει έσοδα, ενώ οι αγρότες με τα δίκαια αιτήματά τους, που αφορούν την επιβίωσή τους, φέρνουν μπελάδες. Το κυριότερο της υπόθεσης όμως είναι ότι με τις απαντήσεις αυτές, υποτιμά και κοροϊδεύει τους κατοίκους και δημότες της Αλμωπίας, οι οποίοι και γνώση και κρίση  έχουν, και δεν παρασύρονται από το life-style της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου.

Ρεπορτάζ By Sakis   


1 σχόλιο:

  1. Οσο πιο γρηγορα φυγη ο δημαρχος τοσο καλυτερα για την αλμωπια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)