Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Κλαίει για το Θεοδωράκι ο Δήμαρχος, αλλά όταν το βομβάρδιζαν , αυτός απολάμβανε τα λούσα του








ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ

Το άκρον άωτον της υποκρισίας απόν δήμαρχο Αλμωπίας. Έχει μουσκέψει με μαύρο δάκρυ την ανακοίνωση  που έδωσε στη δημοσιότητα για το κατάμαυρο χάλι που κατά την άποψή του βρίσκεται του Θεοδωράκι.
Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση αναφέρει ότι « το  Θεοδωράκι, ένα χωριό με μεγάλη φυσική ομορφιά θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο λόγω της υποβάθμισης που βίωσε για πολλά χρόνια.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας πριν λίγους μήνες είχε επισκεφθεί το Θεοδωράκι και είχε διαπιστώσει την τραγική κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους εντός του οικισμού.»
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας όμως ουδέποτε πήρε  δημόσια θέση , ως ενδιαφερόμενος πολίτης και ενδιαφερόμενος υποψήφιος δήμαρχος, για τα 150 χιλ. ευρώ που φαγώθηκαν στα χαρτιά , επί θητείας Τουφεγγόπουλου,για να πέσει δήθεν άσφαλτος στο Θεοδωράκι , κάτι που δεν έγινε ποτέ, γιαυτό βρίσκεται και σε αυτό το χάλι.
Μάλιστα ως δήμαρχος δεν έχει κάνει τίποτα για να διεκδικήσει τα χρήματα αυτά. Απεναντίας με την ανοχή δεν αποκλείεται ο Δήμος να πληρώσει και πρόστιμο στην εφορεία για λήψη εικονικών τιμολογίων . Αντί να αναλάβει και αυτός τις ευθύνες που του αναλογούν , αφού επί δύο χρόνια αγνοούσε το χωριό, τώρα εμφανίζεται θριαμβευτής για κάτι που έπρεπε να είχε τελειώσει προ πολλού.
Με μια σιβυλλική του  δήλωση , κάνει λόγο για καιροσκόπους , αλλά μέσα σε δύο αράδες αυτοδιαψεύδεται  τονίζοντας «Τα έργα μας είναι η καλύτερη απάντηση σε κάθε καιροσκόπο που στην προσπάθειά του να ελιχθεί μηδενίζει τα πάντα. Το Θεοδωράκι είναι ένα πανέμορφο χωριό το οποίο αφέθηκε στην τύχη του, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να έχουν καταστραφεί ολοσχερώς.  (σ.σ. Δικαιώνει τον καιροσκόπο που …κατηγορεί , αφού έλεγε ακριβώς τα ίδια πράγματα)

4 σχόλια:

  1. ΣΥΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ Κ.ΣΑΜΑΝΔΗ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΗΤΟ ΔΙΚΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΑΡΧΕ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ...ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΧΟΡΤΑΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ???ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. η βλακεία είναι ανίκητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σ αυτο το κοσμο ολοι καποτε πληρωνουν. Να το εχουν υπ οψιν τους οι κλεφτες οι κλεπτες τα λαμογια και καθε κατακαθι της κοινωνιας που εκανε η θα κανει κακο στο κοινωνικο συνολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)