Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Γάζες , θεωρεί τις μελέτες Πασόη ο Μπίνος




Δ. Πασόης: Ο Δήμαρχος έχει αναγάγει το ψέμα σε επιστήμη



Η παράταξη του Δημήτρη Πασόη  δια του δημοτικού συμβούλου Τάσου Θεοδωρίδη (Τσερκέζος) επανήλθε στο θέμα των μελετών που άφησε στην σημερινή δημοτική αρχή, η οποία  τις αμφισβητεί. Ο Τάσος Θεοδωρίδης  παρουσίασε έγγραφο των υπηρεσιών στις οποίες φαίνοντα όλες οι μελέτες που έγιναν .



Ο Δ. Μπίνος δεν τις αναγώρισε λέγονταςποτι πρόκειται  « για γάζες και προτσούλες  που δεν έχουν αναπτυξιακούς στόχους».
Ο Δ. Πασόης σε παρέμβασή του και για άλλα θέματα κατηγόρησε τον σημερινό Δήμαρχο ότι έχει αναγάγει το ψέμα σε επιστήμη. Επικαλέστηκε τον Αντιδήμαρχο έργων να ενημερώσει ότι όλες οι προτάσεις συνοδεύονται υποχρεωτικά από μελέτες , διαφορετικά δεν γίνονται δεκτές .
Υπενθύμισε στον Δήμαρχο ότι μάεχρι σήμερα , μετά από δύο χρόνια , δεν έχει να δείξει κανένα έργο. Ακόμα και στη  σημερινή (Τετάρτης)  συνεδρίαση περιλαμβάνεται στην ημερήσια διάταξη η παραλαβή έργων της δικής του εποχής

3 σχόλια:

  1. Και οι γαζες καλες ειναι απο το τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και οι γαζες σημερα ειναι χρησιμες με την
    καταντια που μας εφερε ο ΣΥΡΙΖΑ
    Παντως Μπινο μη φτυνεις το Δημητρακι
    τον εχεις αναγκη. Σε στηριζει πολυ με την ανυπαρξια του.
    Ηταν ανυπαρκτος σαν δημαρχος ειναι ανυπαρκτος και σαν αντιπολιτευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο προηγούμενος είπε ανάπηρες τις μελέτες του προ προηγούμενου. Ο τωρινός είπε γάζες τις μελέτες του προηγούμενου. Τι είναι αυτά ρε παιδιά; Θέατρο του παραλόγου. Και για να λέγεται η αλήθεια: οι μελέτες για τις ασφαλτοστρώσεις στις αγροτικές οδοποιίες του προγράμματος ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ είναι της θητείας 2007-2010, ο χυτα και το αποχετευτικό είναι μελέτες της θητείας 2007-2010, το πρόγραμμα Lhi- Lna είναι της θητείας 2011-2014, τα έργα του πράσινου ταμείου είναι της θητείας 2011-2014. Ετσι χοντρά χοντρά. Και επιτέλους σταματήστε να παριστάνεται τα κοκόρια που μαλώνουν σε ξένον αχυρώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)