Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Αλμωπός –Νάουσα 0-0 Ισοπαλία με γκρίνια



Ισοπαλία με γκρίνια από τους φίλους του Αλμωπού που περιμένουν περισσότερα από την ομάδα.




Το παιχνίδι είχε ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες .
Οι γηπεδούχου προσπαθούσαν μάλλον ανορθόδοξα να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Η Νάουσα  θωρακισμένη καλά στην άμυνα και το κέντρο , προσπάθησε να βρει διαδρόμους  στην περιοχή του Αλμωπού. Γενικά ήταν ένα παιχνίδι κέντρου που δεν άφησε ικανοποιημένους τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν .Ο αγώνας ξεκίνησε  καλά με την Νάουσα να δημιουργεί τη πρώτη καλή ευκαιρία. Επέλαση του Περηφανόπολυου από τα δεξιά , το σουτ όμως περνάει άουτ.
Στο 4΄ ο Καραγιάννης πιάνει κεφαλιά από καλή θέση άουτ.
Στο 18΄ο Μουρίκα κερδίζει τις κόντρες, μπαίνει στη μεγάλη περιοχή , σουτάρει τη κατάλληλη στιγμή, αλλά ο Μένιος αποκρούει σωτήρια.
Στο 42΄ο τερματοφύλακας της Νάουσας κάνει άστοχη έξοδο, κεφαλιά του Μουρατίδη  πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
Με το ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου ο Αλμωπός δημιουργεί την μικροευκαιρία και την χάνει.
Στο 51΄ο  Μένιος πέφτει και κλέβει την μπάλα από τα πόδια του Καπετάνου πριν σουτάρει και σώζει την ομάδα του.
Στο 75΄απειλείται μικροσύρραξη ,από αλόγιστη ενέργεια του Νιρλα . Οι παίκτες γίνονται ένα κουβάρι. Όταν ηρεμούν τα πνεύματα , την γλυτώνει ο Νίρλας , αλλά βλέπουν δίκαια την κόκινη κάρτα ο Μουρατίδης του Αλμωπού και ο Σαμαρόπουλος της Νάουσας που είχε μπει σαν αλλαγή στο παιχνίδι πριν από 5 λεπτά.


Διαιτησία   Γκαραγκάνης, Βρούζος, Μηνούδης (Πιερίας)  καλή
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΛΜΩΠΟΣ  Μένιος, Θ. Ελευθεριάδης, Παπασυμεών, Μουρατίδης, Ζαρογιάννης, Καμπάνης (50΄Γ. Ελευθεριάδης)Παντελίδης (75΄Αβραμίδης),Διαμαντίδης, Καραγιάννης, Λ. Ελευθεριάδης, Τσιρλίδης (60΄Κοβάτσης)
ΝΑΟΥΣΑ: Κοντογουλίδης, Μπρέγου(70΄Σαμαρόπουλος), Κασμερίδης, Γιαννόπουλος, Νίρλας (88΄Αγγελούσης) Καπετάνος, Περηφανόπουλος,Κωτσόπουλος,Μουρίκα Τούφος( 60΄Ντινόπουλος)


2 σχόλια:

(3)