Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Ακρίτας Σωσάνδρας - Δόξα Μανδάλου 0-3




Ένα καλό παιχνίδι παρακολούθησαν οι 150 περίπου  φίλαθλοι  στη Σωσάνδρα.  Ανάμεσα στον τοπικό Ακρίτα και την Δόξα Μανδάλου .

Οι γηπεδούχοι νεοφώτιστοι στην Α΄ κατηγορία παρουσίασαν ένα καλό σύνολο ,όμως ήταν εμφανής η διαφορά δυναμικότητας με τους φιλοξενούμενους .
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με φάσεις και από τις δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενος να εκμεταλλεύονται μια αδράνεια στην  αντίπαλη άμυνα  και να ανοίγουν το σκορ στο 43ο λεπτό, με τον Τσερίκου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ακρίτας δέχθηκε αλλά δύο γκολ στο 47’ από τον Γκότση και στο 55’ με εύστοχη κεφαλιά του Τσελεπή.
Στο 80’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο  Πέτρος Στούπης και ακολούθησε ένας ολιγόλεπτος διαπληκτισμός με τον διαιτητή , ο οποίος έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.
Η ομάδα του Μανδάλου προκρίνεται στους 8 του θεσμού κυπέλλου ΕΠΣ Πέλλας.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ακρίτας Σωσάνδρας: (Δούμος) Εμμανουηλίδης, Παλτίδης, Χρηστίδης, Παρτσανάκης, Στούπης Π., Ζουλέκου, Δόσης (45' Αμπάρης), Στούπης Γ., Νάνος, Τσίκος, Καραγιαννίδης, (65' Μήντσης).
                                                                                            
Δόξα Μανδάλου: (Γυριχίδης) Μίγγας, Παπάζογλου,Τσελεπής, Καμπούρης, Μαυρομάτης, Αναστασιάδης, Τσερικου, Τσιλογλαννίδης, (46’ Γκότσης), Παπαδόπουλος, Καπουσούζης,   Μαραντίδης (55’ Ξανθόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)