Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 3-0







Ο Εδεσσαϊκός νίκησε με 3-0 την Αναγέννηση Γιαννιτσών . Μετά το παιχνίδι ο πρπονητής των φιλοξενούμενων , Νίκος Τσιρογιάννης δήλωσε ότι θέτει την παραίτηση του στη διάθεση της Διοίηκησης
20 λεπτό.Τεράστια ευκαιρία.Σέντρα του Ουζούνη από τα δεξιά καρφωτή κεφαλιά του Τσεγάνη πάνω στην γραμμή αποκρούει εντυπωσικά ο Σαββουλίδης.

30 λεπτό. Διαγώνια μπαλιά του Ρέντζια δεν προλαβαίνει ο Τσεγάνης.

Φοβερή έμπνευση του Παπαγεωργίου με σουτ από τα 40 μέτρα .Ελάχιστα εκατοστά η μπάλα άουτ.

40 λεπτό. Κόκκινη για την Αναγέννηση. Ο Σαββουλίδης πιάνει την μπάλα με τα χέρια την μπάλα εκτός περιοχής λίγο πριν την πάρει ο Τσεγάνης και βρεθεί μπροστά σε άδειο τέρμα.

Φάουλ σε πολυ καλό σημείο.

Δοκάρι στην εκτέλεση από τον Παπαγεωργίου.

Λήξη ημιχρόνου 0-0

Δεύτερη αλλαγή για τον Εδεσσαικό.Περνάει ο Σαββίδης στην θέση του Μάρκου.

Δεύτερη κίτρινη Αλεξανδρίδη  της Αναγέννησης. Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο παίκτης που είχε τραυματιστεί χωρίς την άδεια του διαιτητή.
Με 9 συνεχίζουν οι αντίπαλοι.
60΄ 1-0 Ανοίγει λογαριασμό ο Τάσος Ταουσιάνης με ιδανικό πλασέ προλαβαίνοντας στην έξοδο τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Σουτ του Ρέντζια από καλή θέση λίγο αουτ

75΄ 2-0  Με τον Τσεγάνη να πλασάρει ιδανικά
Νέα μεγάλη ευκαιρία από τον Ρέντζια που δεν είναι η μέρα του.Το πλασέ του περνάει άουτ.
Πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Ταουσιάνη δύσκολη απόκρουση του τερματοφύλακα σε κόρνερ.
 89΄Με πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ ο Γιώργος Μπάρμπας πετυχαίνει το 3-0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου για την ομάδα του Εδεσσαικού

Διαιτητής της  αναμέτρησης ήταν .Ταγκαλίδης με βοηθούς τους   Αρέστη και Τριανταφυλλίδη.Παρατηρητής αγώνα Πορτοκαλίδης.


Εδεσσαϊκός
Αποστόλου,Παπαηλία,Ουζούνη,Μάρκου,Τζούρτζο,Προύντση,Κούμπους,Παπαγεωργίου,Λαφαζανίδη,Ρέντζια και Τσεγάνη.
Aναπληρωματικοί :
Παπαγεωργίου,Μπάρμπας.Καρακάσογλου.Πούπης.Ταουσιάνης.Καμπερίδης και Σαββίδης


ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ


Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα ακολούθησε συνέντευξη τύπου ανάμεσα στους δύο προπονητές των ομάδων κυρίους Νίκο Τσιρογιάννη και Γιώργο Νασιόπουλο.
Πρώτος τον λόγο πήρε ο φιλοξενούμενος προπονητής ο οποίος δήλωσε :

Συγχαρητήρια στον Εδεσσαικό για την νίκη του και για την άριστη φιλοξενεία του,Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι το goal θα ερχόταν από κάποιο λάθος.Είχαμε 2 αποβολές οι οποίες είναι θέμα διαιτητή.Έτσι έπραξε.Είχαμε καλά διαστήματα παίξαμε δυνατά και ψυχωμένα και προσπαθήσαμε για το καλύτερο.Δίνω συγχαρητήρια ξανά και στις δύο ομάδες.Έχω πάρει τις αποφάσεις μου και θέτω την παραίτηση μου στην διοίκηση.
Σε ερώτηση για τον Εδεσσαικό δήλωσε : Ο Εδεσσαικός έχει πολύ μεγάλο ρόστερ σε σχέση με εμάς που έχουμε 14 ποδοσφαιριστές στην προπόνηση.Έχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες αλλά πρέπει να αποβάλει το άγχος

Στην συνέχεια ο προπονητής του Εδεσσαικού Γιώργος Νασιόπουλος δήλωσε :
Θα ήθελα να δώσω συχχαρητήρια στην Αναγέννηση.Είναι πολύ καλή και νεανική ομάδα.Εμείς από την πλευρά μας είχαμε ευκαιρίες,βρήκαμε σε κάποια διαστήματα ρυθμό.Με τις αποβολές το παιχνίδι χάλασε.Έπρεπε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας αλλά αδικαιολόγητα δεν το κάναμε.Δεν κάναμε καλό παιχνίδι και δεν εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη του αντιπάλου.Το ρόστερ αποτελείται από 30 ποδοσφαιριστές και δεν υπάρχουν δικαιολογίες επειδή έχουμε κάποιους τραυματίες.Δουλεύουμε σχεδόν 3 μήνες και πρέπει να δημιουργήσουμε ένα σύνολο αντάξιο της ιστορίας μας.Οι ομάδες βέβαια δεν χτίζονται σε ένα και δύο μήνες θέλουν χρόνο.Εύκολο δεν θα είναι τίποτα.Σεβόμαστε όλες τις ομάδες,όλες έχουν αξία αλλά ο Εδεσσαικός φοβάται μόνο τον κακό του εαυτό. 

Πηγή   edessaikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)