Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Τουλάχιστον είναι ειλικρινής η Θ.Τζάκρη



 Για τα  «εγχώρια συστήματα διαπλοκής, τα οποία λυμαίνονται τον τόπο για δεκαετίες».

Σε μακροσκελή συνέντευξή της σ εφημερίδα της Θεσσαλονίκης η Θ. Τζάκρη ,αναφέρεται σχεδόν επί παντός επιστητού γενικά και αόριστα.
Δεν παραλείπει να επιτεθεί  στα «εγχώρια συστήματα διαπλοκής, τα οποία λυμαίνονται τον τόπο για δεκαετίες».
Μόνο που παραλείπει να πει ότι και η ίδια αποτέλεσε ένα από στηρίγματα τους. Αυτό όμως λίγη σημασία έχει , αφού εμμέσως πλην σαφώς  το παραδέχεται με τον τρόπο της
Αναφέρει:

«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά της, όσο και εάν αυτό δεν αρέσει στην αντιπολίτευση και τα εγχώρια συστήματα διαπλοκής, τα οποία λυμαίνονται τον τόπο για δεκαετίες και τα οποία στηρίζει με τόσο σθένος ο κ. Μητσοτάκης. Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει κανονικά την τετραετία, όπως έχει πει επανειλημμένα και ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Δίνουμε καθημερινά τη μάχη για την ανάταση της ελληνικής οικονομίας και αυτή η μάχη είναι διαρκής και δεν πρόκειται να την εγκαταλείψουμε όσο και αν κάποιοι στο εξωτερικό και οι εκπρόσωποι τους στο εσωτερικό το εύχονται. Άλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε και με την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης ότι, επειδή υπερασπίζεται πραγματικά τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, φροντίζει ώστε να μην εκτελείται ποτέ το χειρότερο σενάριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)