Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Άσβεστο μίσος του Δ. Μπίνου προς τον πρώην επίτροπο του ελεγκτικού συμβουλίου και πρώην γραμματέα στον Δήμο Αλμωπίας.


Μόνο η Θ. Τζάκρη μπορεί να ξεκαθαρίσει αν αληθεύουν οι όχι οι πληροφορίες που την φέρουν να  "φρενάρει" καταλογισμούς  σε βάρος του Δημάρχου Αλμωπίας


Του είχε καταλογίσει χρηματικό ποσό για κακοδιοίκηση


ΜΕ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ επιτέθηκε στον πρώην ειδικό γραμματέα του Δήμου Αλμωπίας ο Δήμαρχος, επειδή πριν τις εκλογές από την θέση του επιτρόπου του ελεγκτικού συμβουλίου είχε καταλογίσει χρηματικά ποσά στον Δ. Μπίνο  ως πρόεδρο του Συνδέσμου καθαριότητας Αλμωπίας  για κακοδιοίκηση. Μαζί με αυτόν είχε καταλογίσει χρηματικά ποσά και σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου.
Μετά από υπηρεσιακό έλεγχο που ξεκίνησε το 2008, βρέθηκαν ποσά τα οποία διατέθηκαν  για διάφορα έργα και υπηρεσίες που δεν έπρεπε να δοθούν σύμφωνα με τον νόμο.
Όπως ήταν φυσικό τα ποσά καταλογίστηκαν αναλογικά. Ένα μεγάλο μέρος καταλογίστηκε στον σημερινό Δήμαρχο , που ήταν πρόεδρος στο τότε Σύνδεσμο , σε υπάλληλο του συνδέσμου που έκανε τις  διαδικασίες για τις πληρωμές και σε μέλη του Δ.Σ. του συνδέσμου μικρότερα ποσά . Λίγο πριν την συνταξιοδότησή του ο Επίτροπος , διαβίβασε αρμοδίως όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις μεταξύ των οποίων και η συγκεκριμένη. Η περίοδος που το έκανε συνέπεσε χρονικά με την θητεία του Δ. Πασόη. Όπως ήταν φυσικό  και όπως είχαν δικαίωμα οι ενδιαφερόμενοι έκαναν προσφυγή κατά των καταλογισμών . Μέχρι σήμερα κανείς δεν γνωρίζει την τύχη τους .Και αυτό είναι το μεγάλο παράδοξο. Υπάρχει μια έντονη φημολογία (την οποία δεν υιοθετούμε) ότι την υπόθεση την τρενάρει η υφυπουργός Ανάπτυξης Θ. Τζάκρη . Σε  αυτό αποδίδουν μεταξύ άλλων τις άριστες σχέσεις Μπίνου –Τζάκρη  κύκλοι του περιβάλλοντός του. Διότι σε περίπτωση καταλογισμού ο Δήμαρχος θα αναγκαστεί να καταβάλλει το ποσό. Διαφορετικά θα εκπέσει του αξιώματός του. 
Δεν αποκλείεται βέβαια το Ελεγκτικό Συμβούλιο να αποφασίσει και την απαλλαγή τους. 
Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει τίπτα επίσημο για το όλο θέμα. 



3 σχόλια:

  1. τωρα καταλάβαμε γιατι έβριζε το Πασοη και τον γενικό του γραμματέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΡΑΙΟ ΣΑΝ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ.ΑΨΟΓΟΙ ΣΑΝ ΗΘΟΠΟΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)