Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Σε ποιες περιοχές της Πέλλας απαγορεύεται το κυνήγι για 5 χρόνια



Απαγορεύουμε τη θήρα παντός θηράματος για πέντε ( 5 ) χρόνια και συγκεκριμένα μέχρι τις 19/08/2021 στις περιοχές που αναφέρονται παρακάτω με τα όρια που αναλυτικά περιγράφονται :


1.       Περιοχή Μαυροβουνίου – Σκύδρας Δήμου Σκύδρας εμβαδού 7.856 στρ. με όρια απαγόρευσης : με αφετηρία τη θέση
 Νέα Γέφυρα Μαυροβουνίου – Ν.. Ζωής, Δυτικά ακολουθεί ανώνυμο ρέμα μέχρι το ύψωμα όπου υπάρχει το τριγωνομετρικό με αριθ. 1, με κατεύθυνση Νότια συναντά την Α΄ γαλαρία της σιδηροδρομικής γραμμής . Ακολουθεί τη σιδηροδρομική γραμμή και συνεχίζει Ανατολικά μέχρι το Μαυροβούνι , συνεχίζει με τον ασφαλτοστρωμένο δρόμο προς Αριδαία και καταλήγει στη θέση Νέας Γέφυρας όπου και η αφετηρία .

2. Περιοχή Σεβαστιανών – Κόπρενο Δήμου Σκύδρας εμβαδού 504 στρ. περιμετρικά του πυρήνα προσαρμογής φτερωτών και τριχωτών θηραμάτων του Κ.Σ. Έδεσσας , με όρια απαγόρευσης : με αφετηρία οίκημα καταφυγίου του Φυσιολατρικού Συλλόγου Σεβαστιανών, ακολουθεί αγροτικό δρόμο μέχρι μαντρί Θεοχάρη , ανεβαίνει μέχρι το ορόσημο της Ριζαριώτικης κορυφής και συνεχίζει μέχρι την κορυφή . Κατεβαίνει την κορυφογραμμή μέχρι το χωράφι του Γρηγοριάδη και ακολουθεί τον αγροτικό δρόμο μέχρι το καταφύγιο όπου και η αφετηρία .

3. Περιοχή Κρώμνης – Όρος Πάϊκο Δήμου Πέλλας εμβαδού 2.729 στρ. με όρια απαγόρευσης : με αφετηρία τα παλιά όρια οικισμού Κρώμνης και από τη θέση Μύλος , ανεβαίνει Βόρεια με όρια το ρέμα Γράμμος , περνά από τη θέση Τάφοι και φτάνει στο ρέμα Σγουρ ( Νοικοκύρης ) ακολουθεί το ρέμα με Δυτική κατεύθυνση ως τη θέση Ραντισμένη . Κατεβαίνει Νότια με όρια τα όρια του Δημοσίου Δάσους μέχρι Ντομπρίνοβο και συνεχίζει με Ανατολική κατεύθυνση και με όρια το ρέμα ως τον οικισμό Κρώμνης , όπου και η αφετηρία .

Η τήρηση και εφαρμογή της παρούσας , ανατίθεται στη Δασική Υπηρεσία , Αστυνομία και τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Έδεσσας και Γιαννιτσών
Οι παραβάτες θα διώκονται και θα τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις της Δασικής Νομοθεσίας

1 σχόλιο:

  1. ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΚΤΡΟΦΙΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΝΗΓΙΣΟΥΝ.
    ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ.
    ΤΕΚΕΔΕΣ ΒΡΟΜΙΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ. ΕΓΚΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)