Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗ ΣΟΦΙΑ



Την Πέμπτη και Παρασκευή 10 και 11.11.2016 τέσσερα μέλη του Δ.Σ. του Πανελλήνιου συλλόγου ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας θα επισκεφτούν τη Σόφια με πρόσκληση του
Αναπληρωτή Προέδρου Νώντα Όχονου και Σεραφείμ Όχονου στη δική τους βιομηχανική μονάδα τροφίμων με έδρα τη Σόφια.

Στη Σόφια κατά την διάρκεια της επίσκεψης, αν υπάρχει χρόνος, η αντιπροσωπεία του συλλόγου θα επισκεφτεί ξενοδοχειακές μονάδες με Ιαματικά νερά και θα ενημερωθεί για τον τρόπο λειτουργίας τους.
Επίσης θα γίνει ενημέρωση από τον Σεραφείμ Όχονο σχετικά με τη μονάδα τροφίμων και την πάρα πέρα ανάπτυξη αυτών τον μονάδων στην Βουλγαρία, αλλά και για την πορεία των ελληνικών επιχειρήσεων στη Βουλγαρία.
Την επόμενη μέρα η αντιπροσωπεία θα επισκεφτεί τη Λουτρόπολη του Santanski όπου θα έχει επαφές με τους παράγοντες αυτής της λουτρόπολης.
Τα μέλη του Δ.Σ. είναι πιθανόν, εφόσον το επιθυμούν οι παράγοντες αυτών των μονάδων, να τους γίνει μια ενημέρωση σχετικά με τους σκοπούς του συλλόγου μας αλλά και για τις ελληνικές λουτροπόλεις και προτάσεις για συνεργασία με τον σύλλογό μας.
Την αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας θα την αποτελούν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ανέστης Αναστασιάδης, ο Β’ Αντιπρόεδρος Γούναρης Φώτης, ο Ταμίας Μπαντής Βασίλειος και ο υπεύθυνος προβολής του συλλόγου μέσω του site και μέλος του Δ.Σ. Νίκος Ματθαίος.
 Κατά την επιστροφή της αντιπροσωπείας από την Βουλγαρία θα γίνει μια σύντομη επίσκεψη στις λουτροπόλεις Αγκίστρου και Σιδηροκάστρου όπου θα έχουν μια ενημέρωση για τα τρέχοντα προβλήματα των παραπάνω λουτροπόλεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)