Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Ανέστης Αναστασιάδης : Ατέλειωτοι αγώνες







Πολυτεχνείο μετά 43 χρόνια 2016 στην Θεσσαλονίκη πραγματοποίησα την  επίσκεψη μου και κατέθεσα στεφάνιμε τα παιδιά της ΠΑΣΠ-ΠΑΣΟΚ
  και μετά την ραδιοφωνική επίσκεψη στο 1055rock στην Αγγελάκη 31 που είναι προέκταση  του  ιστορικού ραδιόφωνου του Ράδιο Φωνή της Τούμπας 105,5 στην Κώστα Βάρναλη 21.
Ένα ραδιόφωνο  που έδωσε αγώνες για δημοκρατία και ελευθερία σε αυτόν τον τόπο με τις «πολιτικές αναλύσεις κάθε μέρα 2-4 με τον Ανέστη Αναστασιάδη» ήταν  τα πιο όμορφα χρόνια μας μαζί με πάνω από 30 συνεργάτες που μαζί μου έδιναν τον καθημερινό αγώνα.
Σε αυτούς αφιερώνω την σημερινή μου επίσκεψη στο Πολυτεχνείο και στο Ραδιόφωνο και στις φυλακές της Αίγινας που στα χρόνια της χούντες ήταν το σπίτι μας. 
.Θεσσαλονίκη 17.11.2016 .
 
ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

11 σχόλια:

  1. Πιούς αγώνες; μάθατε ολοι σας αγώνες λές καί σκάψατε κανενα χωράφι μέ φασόλια καπνό ροδακινα κ.λ.π καραμελα τό εχετε κάνει αγώνες και αγώνες μας τά πρήξατε. Τώρα τί κάνεις αδερφέ; για πεσμου; ενφια, εφορίες, δάνειο, μειωσης συντάξεων και μισθών, απολύσεις, λουκέτα; γιατί δεν αγωνιζεσαι τώρα; γιατί δεν επαναστατεις τώρα; και εμαθες νά λες αγώνες πολυτεχνείο μαλακίες και κουραφεξαλα. Τοτε πεθανανε δυό τρείς ανθρώποι σαφώς καί ηρωες αλλα και τώρα πεθαίνουνε και αρωσταινουνε τους ελληνες κατά χιλιάδες κάθε ημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟ. ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕ ΣΤΕΦΑΝΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΗ ΤΟΝ ΥΔΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ. ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΣΑΝΕ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙ; ΑΝΑΨΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ; ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ. ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝΑΨΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΣΑΡΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγώνας ξερετε τή σημαίνει κύριε; Μέ τά χεράκια σου να αρμέγεις 100 προβατίνες τό πρωί καί να βγάζει 100 κιλά γάλα τό ιδιο νά κάνης καί τό βράδυ και μέ τά 200 κιλά γάλα ημερησίως να ζούνε διακόσιες οικογένειες κατάλαβες. Αυτό κάνω τόσα χρόνια. Και ασε τις καρεκλες των Αθηνων και την Αιγινα . Γιά εμας εδω φυλακή ειναι καθε ημερα ολοι μας η ζωή. Καταλαβατε βολεμενοι αγωνιστες των Αθηνων. Κουραμπιέδες. Αησηκτήρ πρωι πρωι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι ακριβώς.Αυτό είναι ΑΓΩΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πετραν βλέπω φουλ στα σταγωνιδια η περιοχή Αλμωπίας. Κατάντια. Ανιστορητα ντουγανια φλώροι του καναπέ δεν ξέρετε πόση χαρά μου δίνετε που είστε τόσο βλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εισαι ενα τρελοκοριτσο εσύ; στρινκάκι από μέσα σίγουρα...

      Διαγραφή
    2. Ελα να σου δειξω την ιστορία καί τα σταγονίδια στό χωράφι μου. Αλλά μή ξεχασεις νά φορεσεις το στριγκάκη σου γιατί γιά γκέη μου φαινεσε.

      Διαγραφή
  6. ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ κρυφογκευ είστε εσείς παλιοφασιστακια και παράταξη σας που παντα στηνόταν στα 4 σε όλους τους επιβήτορες της εξουσίας και από αυτές τις συνευρέσεις βγηκατε εσείς. Προϊόντα βιασμού δηλαδή παλιοταγαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τό 4 τό γνωριζεις καλά βλέπω. Φανταζομε ποσες φορές εχεις στηθεί στα τέσσερα; εντάξει μή ντρεπεσαι ; εχω καταλάβει πιός μάλον πιά εισαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ..στην κυριολεξια, μας τα πρηξε καθε φορα με τους αγωνες του . Οσο για τους αλλους ..{10.32 κ 1.35 }τους αρχιμιδηδες ,ας παρουν τον μπαρμπα του χρονου να πανε Αθηνα ,να δουν απο κοντα την ΣΗΜΑΙΑ να καιγεται .Γιατι γιαυτο αγωνιστηκε τελικα ο μπαρπουλης ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)