Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Η Έφη Αχτσιόγλου από τα Γιαννιτσά , έκανε «σκόνη» τη Θεοδώρα



 


 Η Έφη Αχτσίογλου έκανε με τα «κρεμυδάκια» τη Θεοδώρα Τζάκρη. Αναλαμβάνει το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ως υπουργός, θέτοντας ουσιαστικά νοκ άουτ την τέως υφυπουργό.

Η Έφη  Αχτσιόγλου ήταν υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ σε μη εκλόγιμη θέση.
Γεννημένη το 1985 στα Γιαννιτσά, σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου. Η διδακτορική διατριβή της αφορά το Εργατικό Δίκαιο. Ασκεί τη δικηγορία στη Θεσσαλονίκη και από τον Ιούλιο είναι επιστημονική συνεργάτης της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στις Βρυξέλλες. Είναι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Α' Θεσσαλονίκης.
Η προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ , τέως υφυπουργός  είχε φέρει μεγάλη αναταραχή στις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό, πριν συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο. Μετά την εκλογή της και κυρίως μετά την συμμετοχή της στο κυβερνητικό σχήμα , δούλευε μόνο για τον εαυτό της και την εξυπηρέτηση του προσωπικού της μηχανισμού. Έτσι οι αντιπαραθέσεις μεγάλωναν  με άμεσο αντίκτυπο και φθορά στον ΣΥΡΙΖΑ.

16 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Η κ ΤΣΑΚΡΗ ΑΚΑΝΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ. Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΥΤΗ ΑΣ ΕΥΧΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΘΥΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ. ΚΑΛΗ ΕΠΥΤΙΧΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ κ ΕΦΗ ΑΧΤΣΙΟΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΒΡΕ ΠΟΥ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΝΤΑΡΑ?ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΑΣΧΕΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ!!!ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΟΗΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΦΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ!ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ Κ@@@@!ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ!

      Διαγραφή
    2. ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ.ΤΗΝ ΜΑΝΤΑΡΑ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, ΟΙ ΚΛΕΨΙΕΣ, Η ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ, ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΜΗΛΕΣ ΚΑΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΑ ΔΕΝΑΝ ΜΕΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ.

      Διαγραφή
  2. toν Γιάννη Σηφ.περιμέναμε για υπουργό, όμως μας προέκυψε η Εφη. Όπως και νάχει πάντως θα είναι αλλο ενα προσωπο με εξουσία που δεν θα προσφέρει τίποτα στον πολύπαθο νομό μας (οχι οτι δεν θέλει, αλλα δεν μπορεί, αφού η κεντρική εξουσία -η εκαστοτε, μας έχει ως ινδιάνους και μας μοιράζει μόνο καθρεφτάκια. Οσο για την Θοδώρα παραμένει σε θέσεις εξουσίας μάλλον μεχρι τις επόμενες εκλογές, οπότε θα ξεκουραστεί από την κεντρική εξουσία (τουλάχιστον), γιατί υπάρχουν και οι τοπικές εξουσίες, όπου μάλλον θα την δούμε να συμμετέχει(;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαμάντη ………..την έφαγες την Θεοδώρα την βουλευτίνα μας ,έφαγες και τον αντιδήμαρχό μας ,τον καλαμποκά .Θα σου βγάλω το καπέλο αν φας και τον δήμαρχο τον Μπίνο…………Π.Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαε και τον Σηφακη να ησυχασουμε και βαλε υποψηφιοτητα εσυ!να δουμε και τα χαλια τα δικα σου...

      Διαγραφή
    2. ξεχασες οτι έφαγε τον τουφεγκ, τον πασοη και αλλους πολλους. δεν μασαει αμα του τη βγουνε με κόκκινο.

      Διαγραφή
  4. Το κοριτσάκι αυτό θα ψηφίσει ότι δεν τόλμησε να ψηφίσει κανείς. (Τα εργασιακά έρχονται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολύ βιάζεστε, τα χειρότερα δεν τα ειδαμε ακομα. οταν (εαν) αναλαβει ο κούλης τοτε θα ερθει η ισοπέδωση.

      Διαγραφή
    2. Βεβαιως βεβαιως θα πει ΝΑΙ και θα μεινει και αυτη στην ιστορια ως αποτυχημενη με πτυχια που κρεμονται στον τοιχο...!Λες και μονο αυτη σπουδασε και την κανατε και διαφημιση.Οι φιλοι μου ξενιτευτηκαν και αυτη δουλευε με τον Κατρουγκαλο για να βρουν τροπο να τα ισοπεδωσουν ολα.Ελεος ρε ελεος

      Διαγραφή
  5. Αυτο λεμε αγαπητε!την εβαλε υπουργο γιατι θα πει ΝΑΙ σε ολα!!ΝΑΙ πηδηξτε τους!τι με νοιαζει,εγω δεν εχω αναγκη,εμπλουτιζω το βιογραφικο μου.Ειμαι άεργη και εχω λεφτα!και το γαμωτο ειναι οτι θα μας παρει στο λαιμο της και εσεις με το αρθρο σας την διαφημιζετε!απο τετοιους "πολιτικους" φτασαμε ως εδω μονο που τωρα εχουμε τους χειροτερους μαζι μ αυτην την ασχετη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απ τη μια "γοβα στιλετο" στην αλλη "γοβα στιλετο" .Α..ρε κατακαημενη γεροκωσταινα τι τραβαμε ...και δεν το μαρτυραμε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Λαγγαδια περιμένει την
    Καινούρια παιδική χαρά που
    της έχουν υποσχεθεί αφού έχει
    τόσα πολλά μικρά παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η Αριδαια που εχει πολλα παιδια δεν εχει καμια παιδικη χαρα!Οποιος δεν εχει 3€ για παιδοτοπο,τα παιδια του δεν παιζουν!!!!

      Διαγραφή
  8. Η βλακεια παει συννεφο. Μονο οι 300 ψηφιζουν,πυροβολημενα βληματα της ημιμαθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ φίλος του Θεοδωρίδη καταδικάστηκε φίλος της Θεοδώρας την έβγαλαν απο Υπουργό ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΤΙ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)