Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας τη Δευτέρα,






 Συγκαλείται κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.5 του άρθρ.67 του Ν.3852/2010 στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας
και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 28 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15.00΄ (3.00 μ.μ), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1ο              Έγκριση της σύναψης της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αλμωπίας, και του Ελληνικού Δημοσίου-Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού-Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για το έργο με τίτλο: «Συντήρηση και παρεμβάσεις σε γήπεδα των ΔΔ Εξαπλατάνου, Προμάχων & Σωσάνδρας του Δήμου Αλμωπίας Ν.Πέλλας», προϋπολογισμού 30.875,70 ευρώ– Έγκριση των όρων της σύμβασης και ορισμός μελών της επιτροπής παρακολούθησης.

2ο              Έγκριση της σύναψης της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αλμωπίας, και του Ελληνικού Δημοσίου-Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού-Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για το έργο με τίτλο: «Κατασκευή Αθλητικού δαπέδου αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Αλμωπίας Ν. Πέλλας», προϋπολογισμού 28.847,02 ευρώ– Έγκριση των όρων της σύμβασης και ορισμός μελών της επιτροπής παρακολούθησης.
3ο             Έγκριση της σύναψης της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αλμωπίας, και του Ελληνικού Δημοσίου-Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού-Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για το έργο με τίτλο: «Συντήρηση και παρεμβάσεις σε γήπεδα του ΔΔ Αριδαίας του Δήμου Αλμωπίας», προϋπολογισμού 41.365,46 ευρώ– Έγκριση των όρων της σύμβασης και ορισμός μελών της επιτροπής παρακολούθησης.
    Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα, διότι σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. πρωτ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΥΑ/ΔΤΥ/ΤΧΠΑΥΧΑΠ/391187/26567/2144/304/24-11-2016 έγγραφο του Τμήματος «Χωροταξικό, Προγραμματισμού της Αθλητικής Υποδομής της χώρας & Ακίνητης Περιουσίας»  της Δ/νσης Τεχνικών Έργων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με θέμα «Αποστολή  Σχεδίου  Προγραμματικής  Σύμβασης  για  την  υλοποίηση  των  έργων  που  χρηματοδοτούνται  από το Π.Δ.Ε. 2016» θα πρέπει άμεσα ο Δήμος μας να ανταποκριθεί και να εγκρίνει από το ΔΣ τις Προγραμματικές Συμβάσεις του Δήμου με το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού για τα έργα που εντάχθηκαν και χρηματοδοτούνται στο Π.Δ.Ε. 2016 και αφορούν στον Τομέα του Αθλητισμού.


5 σχόλια:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ 30.000 ΕΥΡΩ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Η ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ, ΕΝΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΠΟΥ ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ. Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΙΧΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΣΑΦΕΙΑ ΚΡΙΒΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΡΑΒΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέ τούς τσιγγάνους θά ασχοληθει ο Δήμος; Δήμαρχε ασχολησου σοβαρά μέ τό θέμα. Εχουνε ρημαξει Ολοι τήν αλμωπια. Πρεπει νά φυγουνε απο τη πολη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο γήπεδο τής Ιδας πλαγιάζουν καί σαπίζουν τρείς πυλώνες φωτισμού.Σ ε ένα γήπεδο με τόν καλύτερο αγωνιστικό χώρο στην αλμωπια σέ ένα χωριό με τήν περισσότερη νεολαία στήν ανατολική αλμωπια.Προεδρε τών ογδόντα ψήφων ξύπνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλες οι παρεμβασεις για το γηπεδο της Σωσανδρας αλλα με τις λακουβες στον δρομο μεσα στο χωριο θα ασχοληθειτε ποτε ? Εχω βαρεθει να γραφω για αυτο το θεμα .Ο προεδρος κανει την παπια , η κατασταση αυτη ειναι απο την εποχη του προηγουμενου Δημαρχου .ΕΛΕΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)