Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Ευχαριστήριο της Δόξας Εξαπλατάνου προς τον Μ.Σ. ΄΄Μενέλαο Λουντέμη΄΄





Ένα όνειρο πολλών ετών έγινε επιτέλους πραγματικότητα , χάρη στην συνδρομή και την χορηγία
κάποιων ανθρώπων που συνεχίζουν να προσφέρουν στον τόπο τους μέσα από τον σύλλογο που αντιπροσωπεύουν.Αναφερόμαστε φυσικά στον Μορφωτικό σύλλογο Εξαπλατάνου ΄΄ Μενέλαος Λουντέμης ΄΄ που με πρωτοβουλία του ανέλαβε  την πραγματοποίηση  τμήματος κερκίδας στο γήπεδο της ομάδας , συνολικού αριθμού διακοσίων σαράντα θέσεων.
Η διοίκηση της Δόξας Εξαπλατάνου και προσωπικά ο Πρόεδρος  της Τάσος Λαμπρίδης , ευχαριστούν θερμά τον Μορφωτικό Σύλλογο ΄΄Μενέλαος Λουντέμης΄΄ για την σημαντική προσφορά τους στην ομάδα.
Ευελπιστούμε πως αυτή η πρωτοβουλία θα βρει κάποια στιγμή και  ανάλογους μιμητές.
                                                                                                                Το Δ.Σ.

                                                                                                        Δόξας Εξαπλατάνου






 


10 σχόλια:

  1. Αυτό το χωριό είναι όντως αξιοθαύμαστο!Η προσφορά των διοικούντων ,όντως αξιοθαύμαστη,από οποιοδήποτε θέση,πρόεδροι κοινοτήτων,σύμβουλοι δημοτικοί,πρόεδροι συνεταιριστικών και πολιτιστικών φορέων,αντιδήμαρχοι και πρόεδροι οργανισμών.Οι περισσότεροι πρόεδροι της ομάδας είναι άνθρωποι με καλή οικονομική κατάσταση και αντί να βάλουν αυτοί αυτά που χρειάζονται, καταδεχτήκανε να πάρουν δωρεά προερχόμενη από το κόπο εθελοντών ψήνοντας σουβλάκια και δουλεύοντας αφιλοκερδώς;Τους ρώτησε τουλάχιστον ο πρόεδρος του συλλόγου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ 3΄15

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εισαι μεγαλοσ μαλακασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εισαι αξιολυπητος 3.15.Βλεπω γνωριζεις και την οικονομικη επιφανεια των προεδρων .Χωρις ομως να λες τη εχουν βαλη ολα αυτα τα χρονια απο την τσεπη τους αλλα και τη αγωνα κανουν για να συνεχισουν να υπαρχουν αυτοι οι συλλογοι μαζι με τα υπολοιπα παιδεια των συμβουλιων και φυσικα των φιλων και χορηγων.Οσο για τον κοπο των εθελοντων σε προτρεπο να τους ρωτησης.Εγω ξερο την απαντηση εσυ μαλλον οχι.Εισαι κακοπροερετος και πονηρος και σου επιστρεφο τη χολη που βγαζης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρώτον αντί να απαντήσει κανείς σε συγκεκριμένα ερωτήματα,βρίσατε όλοι και αυτό φανερώνει πόσο φασιστόμουτρα είσαστε και το επίπεδο σας.Είσαστε άξιοι της μοίρας σας.Δεύτερον όταν γράφετε,μην κοιτάζεστε στον καθρέφτη γιατί μπερδευόσαστε.Και για να τελειώνουμε,γιατί πολύ ασχοληθήκαμε με καμμένα χαρτιά,οι πράξεις σας σας διαψεύδουν.Ο πρόεδρος της ομάδας(και καλά έκανε)πριν μερικές ημέρες δώρησε κάποιο ποσό απ'ότι διάβασα, στο κέντρο υγείας.Γιατί δεν το δώρησε στην ομάδα;Ρητορικό είναι το ερώτημα,μη μπαίνετε στον κόπο να σκεφτείτε για να απαντήσετε,μη κάψετε καμμία φλάτζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε απίθανε πας καλα? Να δωρίσει τα λεφτα του σε μια ερασιτεχνική ομαδα και οχι στο κεντρο υγειας μιας περιοχης που αν αρρωστήσεις τη γαμησες? Πας καλα????

      Διαγραφή
  6. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΛΑΛΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΚΟΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ,ΒΓΗΚΕΣ ΕΣΥ 11΄54 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΣ.ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ .ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΗΣΤΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)