Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

«Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» – Α.Γ.Ε. Πιερίας 67-52









Επιστροφή στις νίκες για τον «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» καθώς νίκησε μετά από εξαιρετική εμφάνιση την Α.Γ.Ε. Πιερίας με 67-52. Η ομάδα της πόλης μας πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη
της φετινή εμφάνιση και παρά την σημαντική απουσία του Νίκου Μαλλιάρη, κατάφερε να φτάσει στην νίκη. Μια νίκη που ξεκίνησε από την εξαιρετική αμυντική λειτουργία της ομάδα. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ο «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας», διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, καθώς δέχεται 57,6 πόντους ανά αγώνα. Με αυτή την νίκη ο «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α΄ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ., με 16 βαθμούς σε 10 αγώνες. 
Ο κόουτς Λάζαρος Λούσης ξεκίνησε τον αγώνα με τους Μποζίνη, Λούση, Βεκόπουλο, Δημητρόπουλο και Χαραλαμπίδη ενώ ο κόουτς την ΑΓΕΠ κ. Χρυσανθόπουλος  με τους Χαρισσόπουλο, Καραγιάννη, Βαφόπουλο, Κελαδίτη και Δαμάλη.
Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ καθώς από τον «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» σκόραραν οι Χαραλαμπίδης και Δημητρόπουλος, ενώ από την ΑΓΕΠ οι Χαρισσόπουλος Βαφόπουλος και Δαμάλης. Στη συνέχεια η ομάδα της πόλης μας κατάφερε να παίξει καλύτερη άμυνα και να ελέγξει τα ριμπάουν. Με τρίποντο του Βεκόπουλου αλλά και ωραίες επιθετικές προσπάθειες του Δοδόπουλου, το δεκάλεπτο τελείωσε με τον ΓΑΣ να προηγείται με 22-14.
Στο 2ο δεκάλεπτο ο «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» ήταν εξαιρετικός. Με τον Χαραλαμπίδη να είναι «ασταμάτητος» και την ομάδα να παίζει πολύ καλή άμυνα, καθώς οι Δημητρόπουλος, Λούσης και Τότλης, είχαν περιορίσει τους αντιπάλους τους,  κατάφερε να πετύχει  «double score» 32-16, με τον χρόνο στο 4:07 ΄΄ πριν την λήξη του ημιχρόνου. Το ημίχρονο έκλεισε με τρίποντο του Τσολάκη και τέσσερις πόντους από τον «αναγεννημένο» Τότλη που διαμόρφωσαν το σκορ σε 41-22.
Το δεύτερο ημίχρονο είχε εντελώς διαφορετική μορφή, με την ομάδα της Πιερίας να κάνει την αντεπίθεση της, σκοράροντας με τους Βαφόπουλο και Καραγιάννη. Ο ΓΑΣ ήταν νωθρός και μόνο οι Τότλης και Χαραλαμπίδης έβρισκαν επιθετικές λύσεις, κυρίως κοντά στο καλάθι.  Μάλιστα με την έναρξη της 4ης περιόδου ο Καραγιάννης κατέβασε την διαφορά στου εννέα πόντους (53-44), ξαναβάζοντας στο παιχνίδι την ΑΓΕΠ.
Σε αυτό το σημείο το ταιμ άουτ από τον κόουτς Λούση βοήθησε την ομάδα να συνέλθει και με τρία σερί τρίποντα (Γεωργιάδης, Τσολάκης 2), να πάρει ξανά τον έλεγχο του αγώνα και να μην απειληθεί μέχρι το τέλος. Ο αγώνας τελείωσε με διαφορά δεκαπέντε πόντων (67-52) που μπορεί να φάνει πολύ χρήσιμη στην συνέχεια του πρωταθλήματος.   
Διαιτητές: Ντόγκας-Καραμανλής
Τα δεκάλεπτα: 22-14, 41-22 (ημιχ), 53-42, 67-52 τελικό.
Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας: (Λούσης) Μποζίνης 2, Γεωργιάδης 3(1), Τσολάκης 9(3), Λούσης, Δουλκερίδης, Μπίκου, Τότλης 10, Δημητρόπουλος 7, Βεκόπουλος 3, Αδάμ, Χαραλαμπίδης 27, Δοδόπουλος 6
Α.Γ.Ε. Πιερίας (Χρυσανθόπουλος) Στεφανίδης, Γιαμούζης 3(1), Χαρισσόπουλος 8(1), Καραγιάννης 10(1), Καρατόλιος, Μαχαιρίδης 2, Βαφόπουλος 19, Γαβαλάς, Κελαδίτης 5(1), Κοιλίας, Δαμάλης 5, Αδαμόπουλος
Βαθμολογία Α΄ κατηγορίας ανδρών



 



   Το Σάββατο 17/12 ο ΓΑΣ Έδεσσας ταξιδεύει στην Γουμένισσα, για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στις 18:00 το απόγευμα
   Ο «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» ενημερώνει ότι, θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό του το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016, στη μουσική ταβέρνα Αρχοντικό (πρώην Ξένος), με ώρα έναρξης 20:30. Πληροφορίες, κρατήσεις τραπεζιών, Μποζίνης Δημήτρης τηλέφωνο επικοινωνίας 6946923370






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)