Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

«Άρωμα» Χριστουγέννων στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας








Κάλαντα Χριστουγέννων από χορωδία της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας





Νέους που υπηρετούν τη θητεία τους καθώς και στελέχη της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού που εδρεύει στην Έδεσσα υποδέχθηκε στο γραφείο της στο Διοικητήριο η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά, παρουσία της Περιφερειακής Συμβούλου Μαρίας Ζωγράφου-Τσαντάκη. Η στρατιωτική χορωδία έψαλε κάλαντα Χριστουγέννων δίνοντας τον «γιορτινό τόνο» που απαιτούν οι ημέρες αυτές. Με τη σειρά της η κ. Αηδονά ευχήθηκε υγεία, δύναμη και ό, τι καλύτερο για τη νέα χρονιά στα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων.
 

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Υπαλλήλων Αιρετής Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας

Αργότερα, η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας συμμετείχε στη χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε ο Σύλλογος Υπαλλήλων Αιρετής Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου. Η κ. Αηδονά αντάλλαξε ευχές για Καλά Χριστούγεννα και μια δημιουργική και υγιή νέα χρονιά με τους εργαζόμενους, τονίζοντας την ανάγκη της περαιτέρω συνεργασίας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και, κατ’ επέκταση, τη βελτίωση της καθημερινότητας τους.
 
Στην εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκε και η Περιφερειακή Σύμβουλος Μαρία Ζωγράφου – Τσαντάκη, συμμετείχαν η χορωδία του Νέου Ωδείου Έδεσσας η οποία τραγούδησε παραδοσιακά κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας καθώς και τμήμα του Εδεσσαϊκού Θεάτρου τα μέλη του οποίου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στη σκηνή, διασκεδάζοντας μικρούς και μεγάλους.

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Αθηνά Αηδονά, στο μήνυμά της για τις γιορτινές αυτές ημέρες αναφέρει: «Με την γέννηση του Θεανθρώπου ανατέλλει το φως της ελπίδας και επανακάμπτει η αισιοδοξία στη ζωή μας. Για να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί για ολόκληρη την κοινωνία και, για να αναπτερωθεί το ηθικό μας,
πρέπει να είμαστε ενωμένοι, δημιουργικοί και προσηλωμένοι στο στόχο, που, δεν είναι άλλος, από ένα καλύτερο αύριο. Καλωσορίζουμε το νέο έτος με την προσμονή να φέρει κάτι καλύτερο από το απερχόμενο 2016. Για όλους. Για εμάς προσωπικά, την οικογένειά μας, την Πέλλα, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τη Χώρα. Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα, Ευτυχισμένο και Ειρηνικό το 2017».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)