Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Σύλληψη στα Γιαννιτσά για παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων



 





    Συνελήφθη χθες (17-12-2016) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος
Ασφάλειας Γιαννιτσών, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα του σπιτιού του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 πιστόλι των 7,62 χιλιοστών με μία γεμιστήρα κενή φυσιγγίων και ένα κυνηγετικό όπλο, τα οποία κατείχε παράνομα.







Εξιχνίαση κλοπής  στα  Γιαννιτσά

    Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών κλοπή χρηματικού ποσού. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε μία  21χρονη ημεδαπή σε βάρος της οποίας καθώς και συνεργού της σχηματίστηκε σχετική δικογραφία. Ειδικότερα όπως προέκυψε από την έρευνα οι προαναφερόμενοι χθες το μεσημέρι πήγαν σε εταιρεία 39χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Πέλλας και με την μέθοδο της απασχόλησης κατά την διάρκεια οικονομικής συναλλαγής αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει σε κοντινό σημείο.

Σύληψη Αλβανού στα Γιαννιτσά για παράνομη κατοχή καπνού


   Συνελήφθη χθες (17-12-2016) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, ένας 23χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι διαπιστώθηκε να οδηγεί το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του χωρίς να διαθέτει την προβλεπόμενη από το Νόμο άδεια ικανότης οδήγησης. Επιπλέον σε έλεγχο του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 2 συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους 1 κιλού, οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού δημοσίου. Οι κατασχεθείσες συσκευασίες καπνού θα αποσταλούν στο αρμόδιο τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)