Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Αντίθετη η Δημοτική Κοινότητα Αριδαίας με την πρόωρη μετακίνηση της λαϊκής



ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ , ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ

Πληθαίνουν τα ερωτηματικά για την απόφαση να μετακινηθεί η λαϊκή αγορά πριν τις γιορτές  και πριν αρχίσουν τα έργα του αποχετευτικού  έργου , στο χώρο όπου γινότανε η λαϊκή.
Σύμφωνα με πληροφορίες το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Αριδαίας αποφάσισε η μετακίνηση να γίνει μετά τις γιορτές , όταν αρχίσουν τα έργα. Κανείς δεν τους ενημέρωσε διαφορετικά. Την απόφαση της  δημοτικής  κοινότητας έκανε γνωστή  και στην σχετική σύσκεψη που έγινε ο πρόεδρος Γρηγόρης Ταρασίδης.
Μιλώντας πριν λίγες μέρες στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Νίκος Ρίζος τόνισε ότι όλοι είχαν μείνει με την εντύπωση ότι η μετακίνηση θα γινότανε μετά τις εκλογές .

Ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Χουρσόγλου , μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ,  κάλεσε τον Δήμαρχο προσωπικά να διορθώσει το λάθος που έγινε και να επαναφέρει την λαϊκή στην προηγούμενη θέση της , μέχρι να αρχίσουν τα έργα του αποχετευτικού.
Είναι γεγομός ότι η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου δέχτηκε μεγάλες διαμαρτυρίες για την απόφαση αυτή. Για τον λόγο αυτό έκανε σύσκεψη στην οποία τρεις Αντιδήμαρχοι ζήτησαν συγνώμη , παραδεχόμενοι έτσι το λάθος που έγινε.
Κορυφαίοι συνεργάτες του Δημάρχου όταν δέχονται τις διαμαρτυρίες καταστηματαρχών , αποποιούνται τις ευθύνες τους και επιρρίπτουν τα πάντα στον Δήμαρχο , κα΄τι βέβαια που δεν τους τιμά. Το πολιτικό ζητούμενο είναι ποιος ή ποιοι παρέσυραν τον Δήμαρχο (αν τον παρέσυραν , γιατί ψηφίζει το δημοτικό συμβούλιο) σε μια τέτοια άστοχη ενέργεια , που έφερε μεγάλες ζημίες σε μια μερίδα επαγγελματιών χωρίς λόγο.
Στη νέα θέση που μεταφέρθηκε η λαϊκή , το μόνο κατάστημα που ευνοήθηκε , είναι αλυσίδα καταστημάτων που δραστηριοποιείται στον χώρο των τροφίμων , σύμφωνα με θιγόμενους επαγγελματίες της πόλης .

4 σχόλια:

  1. ΤΙ ΚΑΝΗ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΑΥΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ . ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΠ ΟΣΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ, Η ΛΑΙΚΗ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΕΩς ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ. ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΚΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΖΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ, ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΖΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sta tetoia mas pia ti thelei o xoursoglou..mas koyrase ftanei epitelous as paei spiti toy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν είναι να δουλεύουν τα μαγαζιά μόνο με την λαική τότε κάτι δεν κάνετα καλά κ.επαγγελματίες!Το πού θα γίνεται η λαική καθορίζεται απο την λειτουργικότητα της πόλης και όχι απο τα συμφέροντα μερικών (άντε το πολύ 20) μαγαζιών!Με μικροσυμφέροντα δεν πάμε πούθενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)