Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Γιάννης Σηφάκης:Χρήσιμη η επίσκεψη της Θεανώς Φωτίου στην Πέλλα







Ανέλυσε λεπτομερώς την χορήγηση από τον Φλεβάρη του κοινωνικού επιδόματος αλληλεγγύης σε 700.000 πολίτες σε όλη την χώρα.
Συνάντησε τους εργαζόμενους στις κοινωνικές δομές
Το πρωί του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου και ανοικτή συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο της Έδεσσας στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι κοινωνικών δομών, εκπρόσωποι εργαζομένων και πολλοί πολίτες.
Μαζί της η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας με τον συντονιστή της Πέτρο Γάγκλιου και οι δύο βουλευτές Γιάννης Σηφάκης και Θεοδώρα Τζάκρη,
Στην ομιλία της αλλά και απαντώντας σε πολλές ερωτήσεις των παρευρισκομένων η Υπουργός ανάλυσε την απόφαση χορήγησης του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης σε 700.000 πολίτες από 01/02/2017, την πολιτική στήριξης των κοινωνικών δομών ( βοήθεια στο σπίτι, ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ, ΚΔΑΠ δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, ΚΑΠΗ, ΚΗΦΗ κλπ) , τα προγράμματα στήριξης των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού και ανέλυσε την τρέχουσα πολιτική κατάσταση.
Στην Αριδαία το απόγευμα συναντήθηκε με όλους τους εργαζόμενους των κοινωνικών δομών στην Αλμωπία αλλά και με εκπροσώπους φορέων από όλες τις περιοχές της Πέλλας.
Η συνάντηση έγινε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας παρόντων και του Δημάρχου Δημ. Μπίνου, προέδρου Δημ.Συμβουλίου Σίμου Σωτηριάδη, των αντιδημάρχων Γιώργου Τσιμτσιρίδη και Γιώργου Χατζηγιαννίδη, του προέδρου της ΔΗΚΕΔΑ Κώστα Ζαχαριάδη και πολλών άλλων.
Έγινε πολύωρη πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, η Υπουργός απάντησε σε όλα τα ερωτήματα των παρευρισκομένων. Υποσχέθηκε να εξετάσει 3 θέματα για την Αλμωπία: την χορήγηση αυτοκινήτου στο πρόγραμμα "Βοήθεια στο σπίτι", την έγκριση στην Αριδαία πιλοτικής στήριξης των Ρομά ( μαζί με άλλα 10 πόλεις της χώρας) και εξέταση της χρηματοδότησης του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ. Ακόμη ανακοίνωσε την επάνδρωση του τμήματος κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου με δύο επιπλέον εργαζόμενους.

7 σχόλια:

  1. Ακούστηκαν τόσα ψέματα που ακόμη και τα ίδια τα ψέματα ντράπηκαν. Μεν. Λουντέμης.
    Προφήτης ο Λουντέμης. Αριστερός και όχι πρωτηφοραριστερός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ - ΜΑΔΟΥΡΟ. ΕΚΕΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΦΤΩΧΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μοιρασε μπιχλιμπιδια η θεανω, ε τι αλλο περιμενατε! ο συντονιστης τα συντονισε ολα. θαλασσα θα φερουν την αλλη φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς για την Αλμωπία, όλοι οι θεσμικοί της παράγοντες, φωτογραφήθηκαν περήφανα
    και καμάρωναν σαν τα γύφτικα σκεπάρνια με μια εκπρόσωπο της κυβέρνησης προσπαθώντας να πάρουν λίγο από τη λάμψη της εξουσίας.

    σΤην περιοχή μας ανθεί ο επαρχιωτισμός και όλα τα σύνδρομα μικρομεγαλισμού.. βλέπε φωτό όλων αυτών στα προσωπικά τους προφίλ στο fb ...λες και συνάντησαν κάποια σπουδαία προσωπικότητα.

    Φυσικά για το περιεχόμενο της συνάντησης ή το τι της είπαν ΟΥΔΕΝ εις το πηλίκιο

    Κρίμα όχι για αυτούς που βγήκαν φωτό μαζί της ...αλλά κυρίως γι αυτούς που καταναλώνουν το σανό της ψευτοδημοσιότητας και τους πάθους για φωτογράφιση .....0

    όλο και πιο χαμηλά ....δυστυχώς... αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία το πότε κάποιος θα θίξει αυτή την ψευτοπολιτική της φωτό και της ανούσιας γκλαμουριάς σε μια χώρα που καταρρέει συθέμελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τι μοίρασε γεμιστά η φασιστερή υπουργός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. λαχανοντολμαδες από χεράκια της για αλλαγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)