Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα υδροδότησης στην Σωσάνδρα


Τα συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας σε συνεργασία με τους εξωτερικούς συνεργάτες του Ν.Π.Ι.Δ. και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Σωσάνδρας,Νίκο Μίντση
μετά από μεγάλες προσπάθειες και δουλεύοντας κάτω από αντίξοες συνθήκες κατάφεραν να αποκαταστήσουν τις βλάβες που είχαν σημειωθεί στις δύο γεωτρήσεις λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και των συνεχόμενων διακοπών ηλεκτροδότησης, ώστε να λήξει η ταλαιπωρία των κατοίκων του χωριού.
Συγκεκριμένα, νωρίς το πρωί έγινε περιέλιξη της γεώτρησης και μετά τις απαραίτητες εργασίες αποκαταστάθηκε η βλάβη γύρω στις 16:00. Λίγο αργότερα, εγκαταστάθηκε η διορθωμένη γεώτρηση και τέθηκε σε λειτουργία. Έτσι, η υδροδότηση της Τ.Κ. Σωσάνδρας αποκαταστάθηκε.

4 σχόλια:

  1. ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΣΤΙΣ "ΣΥΚΙΕΣ" ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΚΑΝΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. ΕΔΩ ΘΑ ΦΑΝΕΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις απόλυτο δίκιο. Το νερό που βγάζει είναι ελάχιστο. Στο πότισμα του γηπέδου εγώ είδα την διαφορά. Ο Κετικίδης τότε υποσχέθηκε ότι θα την φτιάξει γνωρίζει τι θέλει, αλλά ακόμα τίποτα. Ας πάρει την πρωτοβουλία ο Δήμαρχος επιτέλους πληρώνουμε ποτίσματα χωρίς να έχει νερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΟΤΙΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)