Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία το Τουρνουά Φιλικών Παιχνιδιών Basketball που συνδιοργάνωσαν ο «Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών και ο «Κεραυνός» Άσπρου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19/02/2017, το Τουρνουά Φιλικών παιχνιδιών Μπάσκετ, που διοργάνωσαν από κοινού η Ακαδημία Μπάσκετ του Γ.Α.Σ. «Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών και η Ακαδημία Μπάσκετ του «Κεραυνού» Άσπρου.
Στο Τουρνουά υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση των αθλητών της Ακαδημίας
των Γιαννιτσών, καθώς συμμετείχαν 32 αθλητές, δίνοντας μια σειρά από δύο (2) ηλικιακά παιχνίδια, τα οποία πραγματοποιηθήκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο των Καλυβίων Πέλλας.

 Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, ο υπεύθυνος προπονητής των τμημάτων της Ακαδημίας του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών τόνισε τα εξής:

Δημήτρης Κυριαζής: «Συγχαρητήρια στους αθλητές και των δύο Ακαδημιών, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και το θέαμα που μας προσέφεραν ήταν πραγματικά ξεχωριστό. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι τα παιδιά βελτιώνονται ολοένα και περισσότερο. Σκοπός μας είναι οι ομάδες της Ακαδημίας μας να φτάνουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα μέσα από συστηματική προπόνηση και συνεχή προσπάθεια βελτίωσης. Όλο το προπονητικό team της ακαδημίας μας θα ήθελε να ευχαριστήσει, τους υπεύθυνους της ομάδας του «Κεραυνού» για την άψογη φιλοξενία, καθώς και όλους τους γονείς των αθλητών μας, που βρίσκονται πάντα δίπλα σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες μας.»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

7-21