Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Έταξε «καθρεφτάκια» στους «ιθαγενείς» στο Λουτράκι ο Δήμαρχος Αλμωπίας




 




Αφού κατάφερε να εξαφανίσει τους Λουτρακιώτες από τους χώρους εργασίας των Λουτρών Πόζαρ ο Δήμαρχος Αλμωπίας , επέλεξε την Κυριακή του ΑΣΩΤΟΥ,  για  να κάνει θριαμβευτική εμφάνιση στο χωριό.

Μετά τον εκκλησιασμό ακολούθησε περιήγηση σε διάφορα σημεία του χωριού, με στόχο να διαπιστωθούν, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση κάποια ζητήματα που υπάρχουν ώστε να δρομολογηθούν και οι σχετικές λύσεις.

Αρχικά, έγινε αυτοψία στο Δημοτικό Κατάστημα του Λουτρακίου, το οποίο όπως διαπίστωσε ο Δήμαρχος βρίσκεται σε μία πολύ άσχημη κατάσταση, καθώς όπως τον ενημέρωσαν ο Πρόεδρος και οι υπόλοιποι συνεργάτες του έχει να συντηρηθεί πάρα πολλά χρόνια. Πρόκειται για ένα μεγάλο κτήριο με χρηστικούς χώρους, το οποίο όμως παρουσιάζει μια εικόνα καταστροφής με τις υγρασίες να καταστρέφουν τους τοίχους και την γενική αταξία που επικρατεί να κατακλύζει τους χώρους. Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι σύντομα αυτή η εικόνα θα είναι παρελθόν ,καθώς προγραμματίζει εδώ και τώρα παρεμβάσεις στα υδραυλικά δίκτυα του κτηρίου, καθώς επίσης και ελαιοχρωματισμούς εσωτερικά και εξωτερικά.
Επίσης, ο Δήμαρχος πρότεινε να εξεταστεί με σοβαρότητα( σ.σ. προφανώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ) από την πλευρά του Δήμου, η κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων μπάσκετ και τένις στον χώρο γύρω από την κοινότητα ο οποίος παραμένει άδειος.
Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος είδε από κοντά το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τσιμεντένιο αύλακα ο οποίος έχει καταστραφεί και για τον οποίο θα υπάρξει σχετική μέριμνα το επόμενο διάστημα. Παράλληλα, ενημερώθηκε για έναν κεντρικό άξονα του χωριού και συγκεκριμένα για την οδό που βρίσκεται πίσω από το άγαλμα του Καπετάν Γαρέφη, η οποία χρειάζεται ενίσχυση στον φωτισμό της, ενώ ταυτόχρονα δεσμεύτηκε για την επισκευή στα χαλασμένα παγκάκια στην πλατεία του χωριού και για τη συντήρηση του σιντριβανιού.
Επίσης, ο Δήμαρχος βρέθηκε στο πρώην φυλάκιο που βρίσκεται πάνω από το χωριό, ώστε να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται και τι δυνατότητες αξιοποίησης υπάρχουν.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην τοποθεσία «Γαλανά Νερά» Λουτρακίου και λίγο παραπάνω στο εξωκκλήσι του Αγίου Νικολάου, όπου ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του ξεναγήθηκαν από τον Πατέρα Σολομώντα σε ένα φυσικό περιβάλλον απαράμιλλης ομορφιάς.
 Ο Δήμαρχος,  αποφάνθηκε ότι πρέπει να αξιοποιηθεί, ώστε να παρέχει σε συνδυασμό με τα Λουτρά και άλλες δυνατότητες στους επισκέπτες της περιοχής.
Τον συνόδευαν  ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας και Έργων και Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Χρήστο Γεωργίου Τους  υποδέχτηκαν ο Ιερέας του χωριού π. Σολομών Ελπασίδης, ο Πρόεδρος Γιάννης Μποτσφάρης, ο Διευθυντής των Λουτρών Χρήστος Δήμτσης, μέλη της Διοίκησης της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών  και ο προσωπικός του φωτογράφος.
























13 σχόλια:

  1. Σαμανδη ετσι αντιλαμβανεσε τους συγχωριανους σου ως ηθαγενεις;;;; γι αυτο σου γυρισαν την πλατη. τιποτα δεν ειναι τυχαιο τελικα. εισαι αισχρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδη σε κοβω λιγο αγράμματο, στο 2017 υπαρχει το google, αμα θελεις μπορεις να το ψαξεις στην μηχανη αναζήτησης και να δεις τι σημαινει η εκφραση "έταξε καθρεφτάκια στους ιθαγενείς", ανορθόγραφε, πτωχε εν το πνεύμα αναγνώστη....

      Διαγραφή
  2. Ο ΠΑΣΟΗ ΚΑΙ Ο ΖΕΡΖΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΗΤΑΝΕ, ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είσαι η απόλυτη ξεφτίλα σαμαντη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια και εχεις εξασφαλίσει ψήφους απο την περιοχή σου δήμαρχε εμείς του πρώην δήμου του Εξαπλατανου στις επόμενες εκλογές θα κινηθούμε με δικούς μας και μεις,,γιατι και σύ οπως και οι προηγούμενοι εχεις τις αδυναμίες σου σε χωρια και πρόσωπα.(. Και κόψε πια τις φωτογραφίες γιατι μας κουράσει. Πες αλεύρι ο Ψινάκης σε γυρευει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και οι προμαχοι θα τους δεις την επομενη φορα μπαιτσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανατολική Αλμωπια και Προμαχοι βγάζουν δήμαρχο.👈🗣🗣 εκτός απο δυο τρία χωρια που ειναι τ αγαπημένα του.ο νοών νοειτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απάντηση στον Ανώνυμος12 Φεβρουαρίου 2017 - 10:33 μ.μ.

    Έμμισθο ή μισθωμένο παπαγαλάκι του δημάρχου, ο κόσμος καταλαβαίνει ποιος τους αντιλαμβάνεται έτσι και τους συμπεριφέρεται έτσι. Έχεις δίκιο. Μου γύρισαν τη πλάτη αυτοί οι ελάχιστοι , που τους ξευτίλισε ο δήμαρχος πετώντας τους λίγα ψίχουλα ,ποδοπατώντας συνειδητά την αξιοπρέπεια την τιμή και τις σπουδές τους. Προτιμώ να είμαι με τους άλλους που είναι το 99,999%. Σε λίγο όμως και αυτοί που τους ευτέλισε θα καταλάβουν και θα επανέλθουν εκεί που ανήκουν . Στους αξιοπρεπείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τη φωτογραφια πολλοι ελατρεψαν
    την αλαζονεια ΚΑΝΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και οι αξιοπρεπείς Πετρο ειναι το Πασοκ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απάντηση στον Ανώνυμος 13 Φεβρουαρίου 2017 - 3:39 μ.μ.

    Από πότε το ΠΑΣΟΚ έχει 99, 999% στο Λουτράκι;
    Άλλωστε νομίζω ότι τα κόμματα δεν κάνουν την αξιοπρέπεια. Ούτε και η αξιοπρέπεια έχει κόμματα

    Π.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλό θα είναι η δημοτική αρχή να φτιάξει και ένα γήπεδο εθνικών προδιαγραφών (100 μήκος επί 64 πλάτος) για τον ΑΡΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, γιατί το γηπεδικό είναι βασική τροχοπέδη για την άνοδο της ομάδας σε εθνικές κατηγορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)