Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Σίμος Σωτηριάδης « Κυλίστηκα στη λάσπη με τα γουρούνια». Θα συνεχίσω να είμαι υποψήφιος για το αξίωμα του προέδρου.




Σιβυλλική ήταν η απάντηση του Σίμου Σωτηριάδη ,  στο ερώτημά μας, αν  θα είναι ξανά υποψήφιος πρόεδρος την ερχόμενη Κυριακή.
Συγκεκριμένα δήλωσε ερωτώμενος  από το  site μας ,αν θα διεκδικήσει την προεδρία , μετά τα σημερινά αποτελέσματα δήλωσε ότι. «Αφού κυλίστηκε στη λάσπη με τα γουρούνια, δεν φοβάται πλέον τη λάσπη. Ξεκαθαρίζοντας έτσι ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος πρόεδρος. Την απάντησή του την άκουσαν και σύμβουλοι της παράταξής του , οι οποίοι έχουν διαφοροποιηθεί.
Προφανώς ήταν στεναχωρημένος από την εξέλιξη , αλλά μάλλον οι εκφράσεις του  αυτές δεν αφήνουν κανένα περιθώριο πλέον σε όσους έστειλαν κυρίως πολιτικό μήνυμα στον δήμαρχο και στο ‘ΚΛΕΙΣΤΌ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ¨ , να συνεχίσουν να είναι ξανά απέναντί του  την ερχόμενη Κυριακή.

Ο ίδιος δεν διευκρίνισε , ποιους εννοούσε  «γουρούνια» στη λάσπη:
Αυτούς που δεν τον ψήφισαν ή αυτούς που τον έσυραν στην εκ προοιμίου χαμένη  υπόθεση της διεκδίκησης της προεδρίας;
 Είναι βέβαιο ότι η δήλωσή του αυτή θα κυριαρχήσει ολόκληρη την εβδομάδα στα τοπικά τεκταινόμενα.

22 σχόλια:

  1. μπροστά στο χρήμα τι είναι η λάσπη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για λασπωμενα χρηματα ο λογος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΖΟΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΕΙ Ή ΔΙΑΙΡΕΙ. Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΣΤΗΝ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ανύπαρκτοι όλες οι δημοτικες αρχες κατάντησαν την Αλμωπία έναν δήμο-σκουπιδότοπο, αφού όλοι θέλουν να εκλεγούν για το επιμίσθιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειμαι στη δυσαρεστη θεση να συμφωνησω με τον σαμανδη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα τύμπανα ητανε προ καιρού..
    Τώρα πέταξε το πουλάκι πρέπει να δώσει παραίτηση ο ίδιος για το καλό του τόπου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γουρουνια και παλικαρια γινανε μαλια κουβαρια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ολοι οι βαλτοι του βασιλεως βαλλουν κατα των διαφοροποιημενων.ετσι τους βολευει. ας προσεξει ο δημαρχος τη συμπεριφορα του.φταιει η αλλαζονεια του και οχι η εμμονη των διαφωνουντων , για την καρεκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σιγα μην καθάρισες και τους κόπρους του Αυγεία! Χοντρούλη και γελαστουλη πολιτικέ νάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι ένας απο τους λίγους που απομένουν. Ο χοντρούλης οταν τα έβλεπε εσύ προσπαθούσες να τον σώσεις αντι να τον συμαζεψεις. Δεν είδες οτι ήτανε εκτός τόπου στην ομιλία του στο Ανω Λουτράκι. Να τον θυμάστε, διέλυσε την Αλμωπία
      Αλλά εσένα ο Σαμάντης σου φταίει. Σας ανοίγει τα μάτια αλλά εσείς θέλετε να τα έχετε κλειστά.....

      Διαγραφή
  10. Καί τά γουρούνια συμβάλουν στό μισθό σου τόσα χρόνια. Μόνο ντροπή. Μαζέψτετα καί στά σπίτια σας. Μάς εχετε κουράσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απαντήσεις
    1. Τελικά φταίνε οι κοτσομπολιδες οι αυτοί που δίνουν δικαίωμα;;
      Για εμενα αυτοί που δίνουν την τροφή είναι οι γελοίοι και οχι αυτη που γελάνε. Χαζοχαρουμενους δεν βλέπω να υπάρχουν αυτη την στιγμή.
      Οπότε ας προσεξουν αυτοί που κινούν τα ινία αυτού του τοπου να είναι πιο σοβαροί και να μην δίνουν δικαίωμα. Πριν ξεσηκωθεί ο κόσμος και τους πάρει με τις πέτρες.

      Διαγραφή
  12. Πολλά τα λεφτά για γουρούνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο δήμαρχος τελείωσε, Έμειναν μόνο κάνα 2 παπαγαλάκια που γράφουν στο σαιτ του δημάρχου και συνεχίζουν να εξευτελιζονται αλλάζοντας στα σχόλια τα γράμματα από κεφάλαια σε μικρά θέλοντας να μας πείσουν πως κάθονται και γράφουν οι κρυφοί θαυμαστές του δημάρχου, πόση γελοιότητα ακόμη θα δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι μα τι δημοσιογραφια ειναι τουτη?ο ενας γραφει απ τη δουλεια του,ο αλλος για να εχει δουλεια,μα επιτελους ποσο χαζοι ειστε?απαπαπα

      Διαγραφή
  14. Αντικειμενικά ο Σίμος είναι ο καλύτερος πρόεδρος Δ.Σ. από το 1999 έως σήμερα. Τον συναγωνίζεται μόνο ο Σίμος της περιόδου 1999-2003.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ
    ΘΕΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΟΎΝ !!!!
    ΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΦΤΕΛΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΣΙΜΟ ΣΤΙς ΕΚΛΟΓΕς ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΠΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟς ΚΑΙ ΝΑ ΜΑς ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΤΙ ΥΠΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΛΑΜΒΑΝΕΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Η ΓΙΑ ΤΟΥς 5 ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕς ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ. ΣΙΜΟ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ;;;;;;; δημαρχοσ και εσυ δεν μπορειται να λειτουργησετε πολιτικα περα απο τα στενα ορια του χρηματος :::::::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κ.ΣΙΜΟ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΔΕ ΞΈΡΩ ΣΑΝ ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΑΝ ΑΞΊΖΕΙΣ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΎΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΆ ΑΛΛΆ ΣΑΝ ΔΆΣΚΑΛΟΣ ΕΊΣΑΙ ΣΟΎΠΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)