Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Δεν γίνεται η συνεδρίαση για την εκλογή επιτροπών στον Δήμο Αλμωπίας



 



ΔΕΝ  ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Ο ΣΙΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ



Οι προσκλήσεις για την ειδική συνεδρίαση της Κυριακής προκειμένου να γίνουν οι διαδικασίες για την ανάδειξη νέων επιτροπών στον Δήμο Αλμωπίας , τελικά δεν απεστάλησαν στους δημοτικούς συμβούλους.
 Η πληροφορία που υπήρχε , ότι  ο κατά την διάτρητη απόφαση της Αποκεντρωμένης  Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης  ανακηρυχθείς πρόεδρος Σίμος Σωτηριάδης , αρνήθηκε να τις υπογράψει, επαληθεύεται. Αναγνωρίζοντας  έτσι εμμέσως πλην σαφώς  ότι η απόφαση  ασκούντος χρέη  γραμματέα στην αποκεντρωμένη διοίκηση σφάλλει και σε περίπτωση προσφυγής θα ακυρωθεί και θα δεχθεί ως ορθό το αποτέλεσμα της δεύτερης Κυριακής .
Άλλες πληροφορίες φέρουν τώρα τον Σίμο Σωτηριάδη να πνέει μένεα κατά του δημάρχου , για τις ανακοινώσεις που έβγαλε κατά της αντιπολίτευσης , μετά την δημοσιοποίηση της διάτρητης απόφασης της Αποκεντρωμένης . Όπως και για τις χυδαίες επιθέσεις που δέχονται οι 4 διαφωνούντες με διατεταγμένα σχόλια από  συγκεκριμένα μέσα του διαδικτύου που ελέγχει απόλυτα ο Δήμαρχος.
Δεν αποκλείεται σύντομα και ο ίδιος  να τα «βροντήξει» και να  διαφοροποιηθεί από τον Δήμαρχο. Στο μεταξύ σύμφωνα με ασφαλείς πηγές , μια ακόμα διαφοροποίηση συμβούλου της παράταξης του Δημάρχου , είναι  ζήτημα χρόνου να εκδηλωθεί.
Στο μεταξύ οι δύο κυβερνητικοί βουλευτές  του νομου, Θεοδώρα Τζάκρη και Γιάννης Σηφάκης τηρούν σιγή ιχθύος σχετικά με τα τερτίπια της Αποκεντρωμένης, δίνοντας την εντύπωση ότι με την σιωπή τους την καλύπτουν απόλυτα.

1 σχόλιο:

  1. Μάλλον κάνεις κάποιο λάθος. Δεν ελέγχει απόλυτα το συγκεκριμένο ιστιοχώρο αλλά εκφράζει ακριβώς την σκέψη του ο Δήμαρχος και αυτό θα του κοστίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)