Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Ευλογία για τον τόπο ο Πεφωτισμένος ηγέτης


ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟΣ O MPINIOYS- FOBERIOYS


Στο φανταστικό -αλλά και τόσο πραγματικό- βασίλειο της αμνημονικής  Αλμωπίας τα πράγματα δεν πηγαίνουν και πολύ καλά τελευταία. Η ιερή πόλη και το Δημαρχείο βρίσκονται υπό περίεργη αμφισβήτηση –κατοχή.
Οι ζηλωτές και ο απλός λαός αντιστέκονται, αλλά μια μικρή παρέα Εξαπτέρυγων και ευπόρων φαρισαίων που έχουν στην κατοχή τους τα ΜΜΕ της εποχής, πιστεύουν πως η PaxBinana είναι… ευλογία για τον τόπο.
Σα να μην έφταναν όλα αυτά, την προηγούμενες  εβδομάδες,  με αποκορύφωμα τις Κυριακές των δημαιρεσιών κάτι νέοι προφήτες έκαναν  την εμφάνιση τους στους ρημαγμένους δρόμους της πόλης.  ‘Όχι με υπηρεσιακά άλογα , αλλά απλούς όνους. Ο κόσμος τους υποδέχτηκε,αλλά το κατεστημένο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, ούτε και είχε δείξει τα δόντια του. Έβαλαν τα σκυλιά τους να γαβγίζουν από τα ΜΜΕ της εποχής 





Ας δούμε έναν – έναν τους τίτλους των μέσων ενημέρωσης, τις ειδήσεις και τις σημαντικότερες δηλώσεις


*** ΚΗΡΥΚΑΣ ΡΑ-ΜΠΙΝΩΝ: Οι αναρχοάπλυτοι  τρομοκράτες   της τοπικής αυτοδιοίκησης θέλουν να διώξουν με την βία, υγιείς επιχειρηματίες από το Ναό του  Ηγέτη- Σολομώντα. Ως πότε θα δαιμονοποιείται η επιχειρηματικότητα και η Αλμωπία της καρδιάς μας , της προκοπής και της δημιουργίας;

*** ΝΕΡΟΝΙΟΥΖ: Καθυστέρηση της αξιολόγησης σημαίνει έξοδος από τη Μπινα-ική Αυτοκρατορία. Καθυστέρηση πληρωμής προνοιακών επιδομάτων . Πάτα_τους_το_λαρύγγι_Καΐάφα. Ποιοι είναι αυτοί που διαπραγματεύονται χωρίς τον Ιούδα  τον όψιμο δημoτογράφο; Να πάρει κεφάλια ο Σίμιους Πιλάτος

Δημοσκόπηση Πανεπιστημίου Γαρεφείου για το ΝΕΡΟΝΙΟΥΖ: Μπίνιους  Μητροτάκιους 95% – Βαραββάς 3% – Ιησούς 2%


*** ΤΟ STAR ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ: Προκλητικές σπατάλες  σε μυστικό δείπνο διαφωνούντων στον Εξαπλάτανο.  Ξόδεψαν ελάχιστα  από την τσέπη τους για να εκθέσουν τον Αυτοκράτορα που γλεντά με δημόσιο χρήμα.  Δεν έκοψε απόδειξη ο ταβερνιάρης! Να συληφθεί αμέσως ο …Χιλίαρχος Βέσκιους


*** ΠΑΡΕΑ
Ιπτάμενοι ζηλωτές με μολότοφ επιτέθηκαν  φραστικά στην σύγκλητο απρόκλητα σε Ρωμαίους λεγεωνάριους- Αντιδημάρχους. Η παραίτηση λεγεωνάριου , διχάζει τους πιστούς του αυτοκράτορα , μα και άλλους λεγεωνάριους , που φοβούνται  ότι όλα είναι δηλώσεις -Πάπαλα .



*** «Είναι πάρα πολύ καλό παιδί ο αυτοκράτορας Μπινέριους… κύριος!» δήλωσε με έμφαση στην εφημερίδα Ο ΑΝΗΨΙΟΣ  γνωστός υπερασπιστής αποχετευτικών έργων. «Αν θέλετε να σκάψετε την Αριδαία, κάντε το  τώρα που είναι φθηνά. Όποιος δεν προσαρμόζεται σταυρώνεται«, συμπλήρωσε.




MITSOS NEWS
*** Ρεκόρ προσέλευσης στο Κολοσσαίο. 7 στους 10 κατοίκους της Αλμωπίας  παρακολούθησαν τον τελικό της συγκλήτου. Με μπλουζάκι «σας πηδάει  ο Σπάρτακος«, εμφανίστηκε υφυπουργός  του Αυτοκράτορα.
*** Έκρηξη του Μπίνιους  Μητροτάκιους : «Μη μου σηκώνετε το δάχτυλο εμένα. Έξι μηνών ήμουν πολιτικός κρατούμενος του Ηρώδη της αντιπολίτευσης και των αναρχοδιαφωνούντων. Αν δεν επενέβαιναν  οι αυτόκλητοι σωτήρες μου  δε θα την είχα γλιτώσει! Γιατί γελάτε κύριε Χουρσόγλιους; Γιατί γελάτε;»

Για την παράφραση Πέτρος Σαμάνδιους



1 σχόλιο:

(3)