Σάββατο 15 Απριλίου 2017

"Καυτές πατάτες" στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας




Πρώτο δυνατό τεστ για την νέα οικονομική επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας, η οποία συνεδριάζει την ερχόμενη Τετάρτη
Η πλειοψηφία της επιτροπής  «ελέγχεται» από τους διαφωνούντες της παράταξης του Δημάρχου και την αντιπολίτευση. Η πρώτη συνεδρίαση περιλαμβάνει θέματα  που αν περάσουν  θα  είναι σε βάρος κυρίως των αγροτών. Αν  και δεν έχουν δοθεί οι εισηγήσεις των θεμάτων , αναμένονται σκληρές μάχες , καθώς υπάρχουν θέματα που σίγουρα θα προκαλέσουν τριβές. .  Τόσο οι διαφωνούντες , όσο και η αντιπολίτευση δίνουν τις πρώτες εξετάσεις για το συμφέρον του τόπου , των κατοίκων της περιοχής , αλλά και στην κοινή γνώμη . Κυρίως οι διαφωνούντες της παράταξης του δημάρχου ,οφείλουν να αποδείξουν ότι στόχος τους είναι μια διαφορετική  καλύτερη και  πιο ρεαλιστική λειτουργία του Δήμου  και όχι  η ανάληψη πόστων  όπως επιχείρησε  να τους «φορτώσει» ανεπιτυχώς ο Δήμαρχος . Η στάση τους μέχρι σήμερα δείχνει ότι αποσκοπούν  στην προσγείωση του Δημάρχου και ελαχίστων συνεργατών στην πραγματικότητα και όχι σε προσωπικές επιδιώξεις .
.
Νεώτερα σε αναρτήσεις μας μετά το Πάσχα.   

9 σχόλια:

  1. Η πλειοψηφία της επιτροπής είναι πλέον οι λεγομενοι διαφωνουντες Πετρακι. Αντε να δουμε τωρα θα μπορεσουν να εργαστουν για το καλό των πολιτών; Τώρα που πρεπει με την υπογραφούλα τους να αναλάβουν ευθύνες θα το κάνουν; Ή θα την κοπανήσουν με ελαφρια πηδηματακια καταγγέλοντας τις διαδικασιες;;;;

    Ειδικός Εκτελεστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καιμενε μπινο η ξεφτίλα που σε περιμένει από δω και πέρα δεν θα έχει ταβάνι!!

    Ειδικός του Ειδικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τους διαφωνούντες και την αντιπολίτευση. Βούτυρο στο ψωμί του Δήμαρχου αλοίψανε. Τώρα έχουν πλέον βαριές ευθύνες και αν δεν τις συνειδητοποιήσουν αλλοίμονο στους πολίτες. Πασόη σαν δήμαρχος ήσουν μηδέν εις το πηλίκον. Κανόνισε να συνεχίσεις να είσαι ανύπαρκτος και σαν αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γι καντο ποιο λιανα 9.48 δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις,ποιες βαριες ευθυνες νομιζω οτι εισαι λιγο μπερδεμενος ...

      Διαγραφή
  4. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ Ο ΜΠΊΝΟΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΠΆΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απωθημενα απο χαμενους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πασοη οργανωσου μέ λίγη δουλειά θα κάνεις περίπατο στίς επόμενες εκλογές.μαζεψε από τώρα όλες τίς υγείες δυνάμεις ίδρυσε καταστατικό παράταξης γνωστοποίησε τό σε όλους.και συνεργασου με τον Τσάνταλη καί σάρωσε την παρατημένη ανατολική αλμωπια.αλλα πάνω απολα μαζί με τους δημότες για τούς δημότες.αλιως κάτσε στην δουλίτσα σού καί περίμενε την σύνταξη σού. Μόνο εσύ καί ο Τσάνταλης μπορείτε.!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο, έχασε τις προηγούμενες εκλογές απο την Ανατολική επειδή δεν γυρνούσε με τον Τσάνταλη στα άμειρα χωριά του πρώην δήμου Εξαπλατάνου

      Διαγραφή
  7. Οποιος περασε τελειωσε. Παμε για αλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)