Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Επιτέλους άρχισε ο καθαρισμός κεντρικών αυλάκων στο Λουτράκι



Μετά από «ομηρικούς» καβγάδες με τον εκλεγμένο από την παράταξή του , αλλά  με συνεργάτες του από το Λουτράκι ,

ο Δήμαρχος αναγκάστηκε , έστω και με καθυστέρηση  να δώσει εντολή να ξεκινήσουν  καθαρισμοί κεντρικών αυλάκων . Στο μεταξύ οι τρεις αρδευτικές γεωτρήσεις  έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας. Από την μία μάλιστα «κλάπηκε» μέρα μεσημέρι η υποβρύχια αντλία. Η κλοπή αποσιωπήθηκε πλήρως από τον Δήμο Αλμωπίας.
 Η φετεινή περίοδος στην άρδευση αναμένεται ιδιαίτερα , δύσκολη , κάτι που εύλογα ανησυχεί τους αγρότες , αλλά και την τοπική κοινότητα.




4 σχόλια:

  1. ΡΕ ΣΑΜΑΝΔΗ ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ, ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΣΚΟΝΗ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΘΑ ΣΤΡΩΘΟΥΝ ΑΣΦΑΛΤΟ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΑΙΤΗΤΑΙ ΚΑΘΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΑΝΔΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΩΡΟΘΕΑ. ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΤΣΙΜΕΝΤΑΒΛΑΚΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΓΚΑΘΙΑ ΑΠΑΡΕΤΙΤΟ ΤΟ ΦΟΥΞ. ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΧΩΡΑΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πουθενά δε χρειάζεται καθάρισμα καί όπου θέλετε να τα κάνετε μόνοι σας ιδίως εσείς οι πρόεδροι πληρώνεστε και πάντοτε στην ώρα σας.κακομαθημενοι γιατί κατεβήκαμε στίς εκλογές για να προσφέρουμε όλοι μάς.μην περιμένετε τα πάντα από την κεντρική εξουσία δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα σε όλα τα χωριά... Ειδικός συνεργάτης!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.
      Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΗΚΡΑΤΗ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.
      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΣΕΙ ΓΡΑΠΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΕΡΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΓΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΕ ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΤΙΤΑ.

      Διαγραφή

(3)