Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Πανάξια στην Α1 ο Όλυμπος Αψάλου. Νίκησε 3-1 το Ριζάρι



 



Με μεγάλο νικητή τον Όλυμπο Αψάλου , αλλά και το ποδόσφαιρο έληξε ο αγώνας μπαράζ στην Άψαλο.
Παρά την κρισιμότητα του αγώνα οι δύο ομάδες έπαιξαν σε αθλητικά πλαίσια . Οι νικητές είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη την διάρκεια του αγώνα απέναντι στο Ριζάρι που ξεκίνησε πολύ μουδιασμένα . Για τους φιλοξενούμενους όλα κρίθηκαν στο 30΄ , όταν ο Σαβαντόγλου αποβλήθηκε από μια απερίσκεπτη ενέργεια . Ενώ η μπάλα είχε βγει άουτ , κυνήγησε την φάση και έβαλε τρικλποδιά στον αντίπαλό του .
 Ο διαιτητής Φωτιάς ήταν  κοντά στη φάση , του έδειξε αμέσως την κόκκινη κάρτα , την οποία δέχτηκε αδιαμαρτύρητα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Στο 2΄ο Σταυρουλάκης έπιασε καλό σουτ, αλλά εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας του Ριζαρίου , Γαβριηλίδης.
Στο 19, σύγχυση στην άμυνα του Ριζαρίου, σουτ πάνω στο τερματοφύλακα.

Στο 21΄ συρτή σεντρα από αριστερά στην καρδιά της άμυνας , πετάγεται ο Φαφούτης  και κάνει το  1-0. Στη φάση τραυματίζεται ο τερματοφύλακας και χρειάζεται ένα πεντάλεπτο για να επανέλθει.
Στο 25΄παραλίγο να γίνει το 2-0 με αυτογκόλ. Ο τερματοφύλακας της Αψάλου εκτελεί δυνατό ελεύθερο, γύρισμα αμυντικού προς τα πίσω και με υπερένταση ο Γαβριηλίδης διώχνει σε κόρνερ. 

 

Στο 34΄γίνεται το 2-0. Ο Μουζάκης σουτάρει από πλάγια δεξιά στο δοκάρι. Η μπάλα πηγαίνει στον Παπαδημητρίου που σουτάρει δυνατά . Η μπάλα βρίσκει την εσωτερική πλευρά του οριζόντιου δοκαριού και σκάει μέσα από την γραμμή.
 Στο 57΄ ο Καραπατάκης με βολίδα από 35 μέτρα κάνει το 3-0 μέσα σε πανηγυρισμούς.
Στο 60΄σουτ του Φαφούτη , αποκρούει ο τερματοφύλακας.Στο 87΄το Ριζάρι χάνει καταπληκτική ευκαιρία με τον Καραουλάνη. Στο 89΄ο Μουζάκης της Αψάλου , κρεμάει τον τερματοφύλακα , η μπάλα όμως βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι .
ΣΤ90+2 ο Μουζάκης του Ριζαρίου κάνει το τελικό 3-1.
Η νίκη της Αψάλου θεωρείται δίκαια . Στο τέλος ακολούθησαν πανηγυρισμοί, ενώ οι παίκτες των δύο ομάδων έδωσαν τα χέρια.
Διαιτητής Φωτιάς ( Δεμερτζής –Αρέστης) άριστοι


ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ   Καραϊσαρίδης,  Σταυρουλάκης, Σπανίδης, Γρηγοριάδης,Καραπατάκης, Θανος Τσολερίδης, Παπδημητρίου, Τσίκος (83΄Μητιτανίδης),Μανελίδης (60΄Τσολερίδης), Φαφούτης (75΄ Παπαδόπουλος), Μουζάκης
ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ Γαβριηλίδης, Μπράσα, (32΄Κολυμάνης, 50΄λόγω τραυματισμού Βαινας,)Παπατούσης,Σωκρατίδης,Σιόγκας,Γεωργιάδης,Αλεξιάδης,Κατηκαρίδης, Σαββαντόγλου, Καραουλάνης,Μπουζάκης













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)