Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Δημοτικοί …γελωτοποιοί




Να τους έχει καλά ο Θεός για το γέλιο που μας χαρίζουν
 


Ευτυχώς στις δύσκολες μέρες που ζούμε , υπάρχει  η εναπομείνασα παράταξη του δημάρχου Αλμωπίας , που με τα καμώματά της , όχι μόνο αυτογελοιοποείται, αλλά προσφέρει γέλιο στους δημότες της . Σε αυτό τουλάχιστον έχει τεράστια και άπιαστη επιτυχία. Μετά τα Καραγκιοζιλίκια με την  φασιστική επιβολή  προέδρου, ήρθε το θέμα των νεροφυλάκων ,σαν κερασάκι στη τούρτα της κωμωδίας που συνεχίζεται. Αφού επί δύο χρόνια η θητεία των υδρονομέων ήταν τρίμηνη  και πήγαινε για τρίτη χρονιά , ξαφνικά ο δήμαρχος έκανε μανόβρα.
Ενώ σκόπευε να το πάει έτσι, είδε ότι δεν του βγαίνει, άλλαξε το βιολί. Προσπάθησε  μάλιστα να βγει και από πάνω. Το χειρότερο όμως είναι ότι επιχείρησε για μια ακόμα φορά ανεπιτυχώς να παρουσιάσει το μαύρο άσπρο.
Έτσι  χρησιμοποιώντας το  ηλεκτρονικό υποχείριο του   , επιτέθηκε κατά του Χ. Χουρσόγλου και του Δ. Βέσκου  , μέμφοντάς τους ότι δεν …ψήφισαν την μεγαλεπήβολη απόφασή του.
 Και οι δύο βέβαια την επικρότησαν  δημόσια , υπενθυμίζοντας την δική του αρνητική στάση  μέχρι και λίγες ώρες πριν την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Εκείνο όμως που ξεπερνάει κάθε όριο είναι η πλήρης υποταγή τοπικών μέσων παραπληροφόρησης.
Η αναφορά στον Δ. Βέσκο  , ξεπέρασε  κάθε ηθικό φραγμό   και ανέδειξε το σκληρό πρόσωπο της επί χρήμασι  εκδιδόμενης ενημέρωσης.

Ο.Δ. Βέσκος αναγκάστηκε να φύγει εσπευσμένα  από την συνεδρίαση για σοβαρότατο θέμα υγείας οικογενειακού του προσώπου . Ούτε αυτό δεν σεβάστηκε ο δήμαρχος και το πληρωμένο όργανό του. 

Από την συνεδρίαση αποχώρησαν , όπως ήταν φυσικό και όπως το προκάλεσε ο διορισμένος πρόεδρος , ο Χ. Χουρσόγλου, ο Γιάννης Ρώσσης και ο Α . Όυργαντζόγλου. Ο πραξικοπηματικά διορισμένος  πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  Σίμος Σωτηριάδης αρνήθηκε πεισματικά  και φασιστικά να μην δώσει τον λόγο στον Χ. Χουρσόγλου να απαντήσει επί προσωπικού.
Από την ψηφοφορία αποχώρησε αργότερα και η Γεωργία Αμπάρη , προτιμώντας να διατηρήσει την αξιοπρέπειά της , αφού ο Γ. Τσιμτσιρίδης , αρνιόταν να εξηγήσει για ποιον λόγο δεν έκανε γραπτά  τις προτάσεις του  για την σχετική αναμόρφωση , αλλά επιχειρούσε να πείσει προφορικά.Η δε συμπεριφορά ορισμένων συμβούλων του  Δημάρχου ήταν άκρως ειρωνική.
Η θέση της βέβαια ήταν γνωστή από την προηγούμενη συνεδρίαση που είχε ψηφίσει υπέρ τετράμηνης θητείας και ανθρώπινης αξιοπρεπούς εργασιακής αντιμετώπισης των υδρονομέων, όταν ο Δήμαρχος με το περιβάλλον του ψήφισαν τρίμηνη θητεία . Απόφαση που  ισοψήφισε  και πέρασε με την διπλή ψήφο του παράνομου προέδρου του δημοτικού συμβουλίου  (ή εγκυκλιακού)

8 σχόλια:

  1. κοψε φατσα κ βγαλε συμπερασμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι γινεται ρε πσιδια? Ζουμε στη χωρα του ερτογαν?του σουλτανου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ουτε ο κιμ γιονκ ουν τετοια προπαγανδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μυκονο και σαντορινη σαν ερωτευμενοι πιγκουινοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προσφατα το Πελλα ΤIVI μετεδωσε τη συνεδριαση του δημ συμβουλιου τις 21/4/.εκει ειδαμε τις προτασεις απο χουρσογλου κ λοιπους (οχι την ομαδα του δημαρχου) να προτεινουν τετραμηνα για τους υδρονομεις.ο δημαρχος και οι δικοι του προτειναν τριμηνα..το ειδαμε και το ακουσαμε.πως τωρα ηρθαν τα πανω κατω ? Σουλτανος ειναι και ο,τι θελει κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αποφασιζομεν κσι διαταζομεν εμείς οι χουντικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φαίνεται αδιανόητο να ισχύουν τέτοια πράγματα για τον δήμαρχο, Ο Μπινος είναι καθαρός και σέβεται όλους τους συνεργάτες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)