Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Εκδήλωση του προγράμματος «πλαστικό; Όχι ευχαριστώ!» στην Έδεσσα





Την Κυριακή, 14 Μαΐου 2017, πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο των Καταρρακτών, η εκδήλωση του καινοτόμου προγράμματος «πλαστικό; Όχι ευχαριστώ!».

Το θέμα της εκδήλωσης ήταν η μείωση της χρήσης του πλαστικού και ειδικότερα της πλαστικής σακούλας. Για το λόγο αυτό, στην εκδήλωση αναφέρθηκαν κάποια από τα σημαντικότερα προβλήματα που δημιουργούνται με τη χρήση της πλαστικής σακούλας, όπως είναι η επιβάρυνση του περιβάλλοντος και της υγείας μας.
Στη συνέχεια, τονίστηκαν οι τρόποι που μπορεί ο καθένας από εμάς να αποφύγει τη χρήση της πλαστικής σακούλας, αλλάζοντας μόνο μερικές από τις καθημερινές συνήθειες.
Σκοπός της εκδήλωσης και των συνεργαζόμενων φορέων Αντιπεριφέρεια Πέλλας, Δήμος Πέλλας, Δήμος Έδεσσας, Δήμος Αλμωπίας, Δήμος Σκύδρας, Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπ/σης Έδεσσας- Γιαννιτσών, Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Πέλλας, Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Πέλλας, Εμπορικό Επιμελητήριο Πέλλας είναι η συμβολή όλων στη μείωση της χρήσης πλαστικού στη ζωή μας, αρχίζοντας από σήμερα!
Ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου τόνισε τον περιβαλλοντικό χαρακτήρα, τη δράση και την ευαισθησία του Δήμου Έδεσσας σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιάννης Χατζόγλου τόνισε την άριστη συνεργασία μεταξύ των φορέων και την αποτελεσματικότητα της δράσης ειδικά στα παιδιά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)