Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Επίθεση Μπίνου σε παλιούς δημάρχους για προφορικές αναθέσεις




























                              ΛΑΒΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤ. ΑΒΡΑΜΙΚΑΣ

 ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ  
 ΚΑΙ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ  ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ
ΔΕΝ  "ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ" ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ
 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ





Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ξαφνικά κατά πρώην δημάρχων της Αριδαίας και του Εξαπλατάνου  ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος. Θέλοντας να  επιρρίψει  ευθύνες  στον Χρήστο Χουρσόγλου και τον Δημήτρη Βέσκο, εξαπέλυσε επίθεση και όποιον πάρει η μπάλα. Εξαίρεσε τον προκάτοχό του Δημήτρη Πασόη.
Με αφορμή αγωγές εργολάβων που υποστήριξε ότι κατατέθηκαν για προφορικές αναθέσεις , στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου και  τον Δήμο Αριδαίας , είπε ότι   «κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν   για μη σύννομες ενέργειες , όπως οι προφορικές αναθέσεις  έργων που ζημίωσαν τους Δήμους .
Δεσμεύτηκε σύντομα να φέρει κατάσταση με όλες τις προφορικές αναθέσεις . Το ίδιο είχε κάνει και παλαιότερα , χωρίς όμως μέχρι σήμερα να το κάνει πράξη . Προφανώς θέλει να στείλει διάφορα μηνύματα  προς πολλές κατευθύνσεις . Διαφορετικά θα είχε προχωρήσει εδώ και δύο χρόνια  στην διεκδίκησα  χρηματικών ποσών  σε τετελεσμένες υποθέσεις, που κίνησε παλαιότερα ο Συνδυασμός του Παρασχου Τσάνταλη.. Μέχρι  σήμερα όμως  έκανε εντελώς το αντίθετο.
Σε ερώτηση του Δ. Πασόη , για ποιο λόγο δεν έφερε στο δημοτικό συμβούλιο , το αίτημα του Παράσχου Τσάνταλη , δεσμεύτηκε να το κάνει σύντομα

Οι βολές εκτός από τους προαναφερόμενους συμβούλους της παράταξής του , ο δήμαρχος Αλμωπίας «φωτογράφισε» και άλλους λέγοντας «ότι κάποιοι που επί των ημερών τους έγιναν προφορικές  αναθέσεις βρίσκονται σε αυτή την αίθουσα και είναι παλιοί. »  Όπως τον Κώστα Ζαχαριάδη (επί θητείας Π. ΖΈΡΖΗ) . τους υιούς  των Παντελή Κετικίδη , Γιάννη  (Αντιδήμαρχο μέχρι πριν 6 μήνες)  και Χρήστου Αβραμίκα, Στέφανο ( σήμερα   Αντιδήμαρχο) .  Ο Στ. Αβραμίκας εξέπληξε τους πάντες , όταν  κατηγόρησε τον Χρήστο Χουρσόγλου , λέγοντας «ότι αν αυτοί είχαν  τα χρήματα που πέρασαν  από τα δικά τους χέρια (δηλ.  όπως  στην θητεία  Τουφεγγόπουλου)  θα είχαν κάνει θαύματα . Ξέχασε προφανώς ότι επί  θητείας Τουφεγγόπουλου ο πατέρας του Χρήστος είχε διατελέσει Αντιδήμαρχος.
Ο Δ. Μπίνος για πρώτη φορά «φωτογράφισε» για προφορικές αναθέσεις  τόσο καθαρά , τον Σταύρο  Τουφεγγόπουλο, τον Χρήστο Παλίκογλου, τον Π. Ζέρζη και λιγότερο τον Χ. Μπίνο

Ν α υπενθυμίσουμε ότι πριν ένα χρόνο περίπου , ο Δήμαρχος είχε κατηγορήσει τον Χρήστο Χουρσόγλου , για δήθεν προφορική ανάθεση , επικαλούμενος σχετική αγωγή , το περιεχόμενο της οποίας υιοθέτησε προκειμένου να τον πλήξει. Στο δικαστήριο, όπου κατέθεσε και ο Χρήστος  Χουρσόγλου,  αποδείχτηκε ότι όλα ήταν στημένα , για να τον πλήξουν πολιτικά και ότι το έργο που επικαλείτο ο εργολάβος ,είχε εκτελεστεί κανονικά , αφού προηγήθηκε δημοπρασία , και ακολούθησαν οι προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες . Το δε δικαστήριο απέρριψε την αγωγή  του εργολάβου.
Ο Δήμαρχος στην συνεδρίαση της Τετάρτης πάντως εμφανίστηκε αποφασισμένος να  κατονομάσει τα έργα που έγιναν με προφορικές αναθέσεις  και επί ποιων δημάρχων .


7 σχόλια:

  1. Η λίστα θα περιλαμβάνει την προφορική ανάθεση και τον τραγέλαφο των καθισμάτων στο δασάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπάμε τα παιδάκια και προσπαθούμε να έχουν ένα όμορφο παιδικό χωρο .
    Αξίζει να ασχοληθούμε με τούς μικρούς μας φίλους κατασκευαζοντας
    την καινούργια παιδική χαρά
    με σεβασμό και αγάπη στα παιδάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΚΑΛΗΠΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αβραμικα έπεσες μέσα στό λακο. Που άνοιξες ο ίδιος δέ μπορείς μικρό καί ασήμαντο είδος πολιτικού μορφώματος Πρωσωρινου βέβαια γιατί σε μερικούς μήνες θα πάς στη δουλίτσα σού οπότε καταλαβαίνεις τέρμα οι διακοπές δέ μπορείς να αντιμετωπίσεις ταην καθημερινότητα μικρό αγόρι γιατί δεν έχεις ιδέα πολύ απλό ούτε εσύ ούτε καί τα φιλαράκια σού.!!!!!!!!!!... Κρίμα περίμενα πολλά από σάς διαφορετικά ανατρεπτικά πρωτότυπα πράγματα!!!! Αλλά εσείς μόνο θράσος καί τολματε κιόλας να κρίνεται τούς παλιούς!!!!!!! Παλιό χαλβάδες πού σας πήραν απτό χεράκι και σας βάλανε σε μία δουλειά καί τήν είδατε κιόλας.με των μπαμπάδων σάς τα ονόματα εκλέχτηκατε γίδια ε γίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με την αξια του εκλεχτηκε.αν ηταν με το ονομα του μπαμπα του δε θα βγαινε.ειναι βεβαια μικρος αλλα κατι κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΜΙΛΑΤΕ; ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΙΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχει δίκιο ο αντιδήμαρχος και σωστά αναφέρθηκε. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε σε εκλεγμένους παρελθόντων ετών αφήνοντας σοβαρές αιχμές για παρατυπίες. Σίμος Σωτηριάδης, Κώστας Ζαχαριάδης, Βέσκος Δημήτριος, Κόγιος Ανδρέας και συνεχιστές δικών τους ανθρώπων, Αβραμίκας Στέφανος, Κετικίδης Ιωάννης, Ζιάκα Μαρτίνα. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΟΣΜΟς ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ, μα με αυτούς ρε Δήμαρχε εκλέχτηκες και πορεύεσε πολιτικά, ΑΝ έχεις κάτι βγάλτο προς τα έξω και άσε τα μισόλογα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)