Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Τα συλλυπητήρια του Ταγίπ Ερντογάν στη Ντόρα Μπακογιάννη για τον Μητσοτάκη


Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν επικοινώνησε με την Ντόρα Μπακογιάννη χθες το βράδυ και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
 Της είπε ότι ήταν ένας Έλληνας πολιτικός που αληθινά εργάστηκε για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.
 Ο κ. Ερντογάν είπε επίσης στην κα Μπακογιάννη ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης άφησε μεγάλη παρακαταθήκη, ότι ήταν ρεαλιστής και μεγάλος ευρωπαϊστής.

 ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ:
Μεγάλη είναι η συγκίνηση που έχει προκαλέσει ο θάνατος του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, τόσο ανάμεσα στους οπαδούς και φίλους της Νέας Δημοκρατίας, όσο και ευρύτερα από πολίτες, που σπεύδουν να υπογράψουν στο βιβλίο συλλυπητηρίων που έχει ανοίξει στην Πειραιώς και ζητούν να πληροφορηθούν λεπτομέρειες για τις εκδηλώσεις αποχαιρετισμού του εκλιπόντος πολιτικού ηγέτη.
 Κρίνοντας και από το πλήθος του κόσμου που συρρέει ήδη από το μεσημέρι της Δευτέρας στα κεντρικά γραφεία του κόμματος για να γράψουν λίγα λόγια στο βιβλίο που έχει ανοίξει και να αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη του πολιτικού άνδρα που σφράγισε όσο λίγοι με την παρουσία του το δεύτερο μισό του 20ού αιώνα, γαλάζιοι αξιωματούχοι διαπιστώνουν «μεγάλη κινητικότητα μεταξύ των νεοδημοκρατών» που αναμένουν να κορυφωθεί την Τετάρτη.
 Το στελεχιακό δυναμικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκεται σε εγρήγορση καθώς γίνονται δέκτες του ενδιαφέροντος πολιτών από όλη την επικράτεια που επιθυμούν να πουν από κοντά το «ύστατο χαίρε» στον μακριοβιότερο Έλληνα πολιτικό και να παραβρεθούν στην εξόδιο ακολουθία που θα γίνει στη Μητρόπολη Αθηνών αλλά και να συμμετάσχουν στο λαϊκό προσκύνημα που θα προηγηθεί στον ίδιο χώρο.

Πηγή: mignatiou.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)