Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

«Ούτε χρήματα υπάρχουν ούτε μηχανήματα σύγχρονα»




ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ






Πολλά ερωτηματικά γεννά πρόσφατη  δήλωση του δημάρχου
«Ούτε χρήματα υπάρχουν ούτε μηχανήματα σύγχρονα»  .  Η διαπίστωση αυτή έρχεται δυόμιση χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. Ασφαλώς είναι σε καλύτερη θέση από τον προκάτοχό του Δ. Πασόη που ξεχρέωσε το 80% των χρεών περίπου/
Όσο για τα μηχανήματα , μάλλον αδίκως διαμαρτύρεται. Μόλις πρόσφατα διένυσε με την ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ του δήμου περίπου 10 χιλ. χιλιόμετρα  για να πάει και να γυρίσει από την Πορτογαλία. Συνεπώς αντέχει ακόμα.
Τη Πέμπτη το καινούργιο τρακτέρ που κόβει τα χόρτα στο πλάι των δρόμων  πήγε στο δάσος της Θηριόπετρας  (για εξυπηρέτηση ιδιώτη;) εν αγνοία του προέδρου της τοπικής κοινότητας  Γιάννη Ουργαντζόγλου, αλλά και του δημ. Συμβούλου Απ. Ουργαντζόγλου , που κατάγεται από το χωριό. Μάλιστα υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες .
Ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Αλμωπίας , Γιώργος Γούδης , που ρωτήθηκε από την εφημερίδα μας , δήλωσε ότι δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο. Μετά την όχληση που είχε , μετέβη  στη Θηριόπετρα, όπου βρήκε το τρακτέρ και το έστειλε στον Αρχάγγελο.
Ασφαλώς ο στόλος του Δήμου , δεν είναι εφηβικός. Ούτε όμως και για πέταμα. Η δήλωση του δήμαρχου , μάλλον αποσκοπεί αλλού.   

1 σχόλιο:

  1. κυριε Πετρο, μηπως τα εχει χαμενα ο αξιοτιμος δημαρχος Αλμωπιας; μηπως νομιζει οτι διευθυνει το γυμνασιο; να του πειτε να συμβουλευτει αλλους δημαρχους για το τι πρεπει να κανει, αν νομιζει οτι δεν ειναι συγχρονα τα μηχανηματα του δημου και αν δεν υπαρχουν χρηματα. να του πειτε να τρεξει να βρει χρηματα και συγχρονα μηχανηματα(αν και πιστευω οτι δεν εχει δικιο). πως βρισκουν αλλοι δημοι χρηματα και μηχανηματα, ξερετε; τρεχουν κια ενεργουν οι δημαρχοι, δεν βγαινουν φωτογραφιες και χαχαμπουχου! ετσι να του πειτε! αλλιως, ζησε το ονειρο οσο κραταει δημαρχε, αλλα οταν ξυπνησεις θα ειναι αργα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)