Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ : ΛΙΣΤΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ



Για τις πολύμηνες καθυστερήσεις στα ραντεβού των πρωινών ιατρείων των Δημόσιων Νοσοκομείων ερωτούν
με κοινοβουλευτική τους παρέμβαση προς τον Υπουργό Υγείας 28 Βουλευτές, με συντάκτη τον Βουλευτή Αχαΐας Ιάσονα Φωτήλα και την οποία συνυπέγραψε ο Γιώργος Καρασμάνης.
Στην ερώτηση εκφράζουν προβληματισμό και ανησυχία, σχετικά με την πρόσφατη έρευνα για τους χρόνους αναμονής στα πρωινά ιατρεία. Επικαλούνται έρευνα βάσει της οποίας στην γραμμή υγείας 1535 δεν είναι ενταγμένα τα πρωινά ραντεβού πολλών νοσοκομείων  και ειδικότερα της Περιφέρειας.
Οι Βουλευτές ερωτούν εάν αληθεύουν τα στοιχεία, εάν ναι, σε ποιους λόγους οφείλονται οι μεγάλες καθυστερήσεις, εάν έχουν ληφθεί μέτρα για την επίλυση του προβλήματος και ποιών νοσοκομείων τα πρωινά ραντεβού δεν είναι ενταγμένα στην γραμμή για την υγεία.


2 σχόλια:

  1. Εσυ τι εκανες για τους αξονικους του νομου μας ντροπη σε ολους σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλαράκι η ΝΔ με ενέργειες συγκεκριμένου βουλευτή κατασκεύασε τη νέα πτέρυγα στο Νοσοκομείο της Έδεσσας. Θα τσιγκουνευόταν να δώσει 300χιλιάρικα για τον αξονικό τομογράφο;
    Απλώς ο αξονικός τομογράφος ήταν δρομολογημένος και μάλιστα με ενέργειες του Τζαμτζή, γιατί στη ΝΔ υπάρχει κώδικας δεοντολογίας και ο ένας σέβεται τις πρωτοβουλίες του άλλου, απλά καθυστέρησε, όχι σαν τα μασκαραλίκια που ζήσαμε, να σκοτώνονται μεταξύ για την πατρότητα των χρημάτων .
    Απλά λόγο ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και της χειρότερης χρονιάς που ήταν το 2015, capital control, άδειασμα των αποθεματικών όλα των ταμείων, πάγωσε η αγορά, και τόσα άλλα θέματα ….
    Εδώ και 2,5 χρόνια όμως συνεχώς ανακοινώνετε με δελτία τύπου για τον ερχομό του αξονικού τομογράφου και αξονικό τομογράφο δεν βλέπουμε. Πέρα από το γεγονός που ζήσαμε τραγελαφικές καταστάσεις όπως: όχι στην Έδεσα… όχι στα Γιαννιτσά….δικάμου τα λεφτά… και ακόμη να γίνει. Πρέπει να ντρέπονται για την κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)