Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.

Σημαντικές παραστάσεις και συναυλίες στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών

- Μεγάλη συναυλία με την Ελένη Βιτάλη στις 3 Σεπτεμβρίου



Πολύ σημαντικές παραστάσεις και συναυλίες θα φιλοξενηθούν και φέτος το καλοκαίρι από τον Δήμο Πέλλας και την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017».
Η έναρξη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων θα γίνει την Κυριακή 2 Ιουλίου, στις 9.15΄ το βράδυ, με την θεατρική παράσταση «ΕΝΑ ΕΞΟΧΙΚΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ», με πολύ γνωστά ονόματα του ελληνικού θεάτρου, όπως οι Κώστας Αποστολάκης, Μαριάνα Τουμασάτου, Μάριος Αθανασίου κ.α.
Την Δευτέρα 3 Ιουλίου, θα παρουσιαστεί η παιδική παράσταση του Μότσαρτ, «Ο Μαγικός Αυλός», σε σκηνοθεσία της Κάρμεν Ρουγγέρη.
Να σημειωθεί ότι οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, με την μεγάλη συναυλία της Ελένης Βιτάλη. Μαζί της ο Νίκος Ζιώγαλας.
(Για όλες τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση).

Δήλωση του προέδρου ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. για το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017»
Ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., Απόστολος Φάκκας, με αφορμή την διοργάνωση των φετινών θερινών εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017» στο Δήμο Πέλλας, έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Φίλες και Φίλοι
Η  ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., συνεπής στο καλοκαιρινό πολιτιστικό ραντεβού της με τους πολίτες, διοργανώνει και φέτος στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών αλλά και σε άλλους χώρους Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Πέλλας, σημαντικές εκδηλώσεις με συναυλίες, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, για μικρούς και μεγάλους, εκδηλώσεις που ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτήσεις.
Φυσικά, το ραντεβού μας έχει έναν συγκεκριμένο σκοπό: Τη δική σας καλοκαιρινή ψυχαγωγία και διασκέδαση!
Ας αφήσουμε για λίγο στην άκρη τα καθημερινά μας προβλήματα και ας απολαύσουμε όλοι μαζί τις εκδηλώσεις που ετοιμάσαμε για σας.  
Άλλωστε, η Τέχνη και ο Πολιτισμός αποτελούν βασικές επιλογές για την  υπέρβαση κάθε κρίσης. Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους...»

Για πληροφορίες σχετικά με τις παραστάσεις, αλλά και για όλες τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού, μπορείτε να ενημερώνεστε από το 2382084381 (κ. Βάσω Πασσαλή).

Σας επισυνάπτουμε το σχετικό πρόγραμμα για δημοσίευση, ανάρτηση, εκφώνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)