Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Με Πίτσα Παπαδοπούλου, Χρήστο Νικολόπουλο και Στέλιο Διονυσίου τα φετινά Λουντέμεια





Η μεγάλη στιγμή έφτασε!!!


Πιστοί στην δέσμευσή μας με όλους εσάς που μας τιμάτε με την παρουσία σας κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, αγωνιστήκαμε για μήνες ώστε να σας παρέχουμε γνήσια και ποιοτική διασκέδαση με το χαμηλότερο δυνατό κόστος!

Μετά από μία τεράστια προσπάθεια, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι φέτος θα είναι κοντά μας όχι ένας, όχι δύο, αλλά ΤΡΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ που έχουν σημαδέψει την μουσική παραγωγή της χώρας μας!

Κοντά μας η μία, μοναδική και αξεπέραστη ΠΙΤΣΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ο φορτωμένος με βαριά ιστορία ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ και ο ασύγκριτος δεξιοτέχνης του μπουζουκιού ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ!!!!!!!!!!!

Οι τρεις ογκόλιθοι του ελληνικού πενταγράμμου θα είναι στο όμορφο χωριό μας την ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ για να μας χαρίσουν μία ανεπανάληπτη βραδιά!

Σας περιμένουμε για να ζήσουμε μουσικές στιγμές που θα βαδίζουν πλάι στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού! Και όλα αυτά με μόνο 5 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!

Με τιμή,
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ.

4 σχόλια:

  1. 5€??χαμός θα γίνει με τρεις φιρμες
    Και όχι 15€ με μια φίρμα μόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε όχι και φίρμες; Μη τρελαθούμε; Τους συγκεκριμένους καλλιτέχνες θα τους παρακολουθησουν ηλικίες πάνω από 50 ετών άνθρωποι. Και τζάμπα να είναι εμείς οι νέοι ούτε τους γνωρίζουμε αυτούς τους τρεις καλλιτέχνες.

      Διαγραφή
    2. kala tha einai eseis oi neoi..(giati akomi pitsiromagkes eiste), na ektimate tin kathe kali prospatheia pou ginete gia to horio... kai prin milisete voutixte ligo tin glosa sas sto mualoudaki sas! eseis oi neoi kala tha einai na mathenete kai ligo apo tous palaioterous..etsi gia na xerete merika pramata, kai to ti axia ehoun! i zoi den einai mono tralala kai xo xo... kai poios den einai firma dld; i papadopoulou pou tin proigoumeni fora vouliaxe o exaplatanos; i nikolopoulos pou einai thrulos kai sunergastike me ta megalitera onomata tou horou...filika...

      Διαγραφή
    3. Μάλλον δεν είσαι και τόσο φιλικός. Συμπεριφορές παιδιαστικες τις βλέπουμε τον τελευταίο καιρό από άτομα μεγάλης ηλικίας. Το καλό είναι ότι το βλέπουν οι περισσότεροι.ΜΕΓΑΛΟ Όνομα η πίτσα Παπαδόπουλου κάνεις δεν μπορεί να πει το αντίθετο και πάλι θα βουλιάξει το Λύκειο.Κοιτάξτε εσείς οι μεγάλοι να μεταφέρετε την εμπειρία σας με καλύτερο τρόπο. Δυστυχώς για κάποιους υπάρχουν κιαλλοι που θέλουν να κάνουν κάτι καλό γι'αυτό το χωριό.Όσο για το π ιτσιρομαγκες πίσω απτγβ ανωνυμία καθένας λέει ότι θέλει. Το σχόλιο είναι καθαρά προσωπικό και όχι συλλογικό. ΜΠΑΜΠΗΣ. ειμαι σίγουρος ότι θα με ξέρεις "καλοπροαιρετε" άνθρωπε

      Διαγραφή

(3)