Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Οι υπηρεσίες λειτουργούν για την εξυπηρέτηση του κόσμου



 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ




Σχετικά με δημοσιεύματα, που παρουσιάζουν συγκεκριμένο περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο του Διοικητηρίου στην Έδεσσα, θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές, ότι όλες οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας Π.Κ.Μ. λειτουργούν με μοναδικό γνώμονα την ορθή και πιστή τήρηση της νομοθεσίας.

Στην ίδια φυσικά κατεύθυνση, όπως όλες οι υπόλοιπες υπηρεσίες της Π.Ε. Πέλλας Π.Κ.Μ., έτσι και η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής επιτελεί πολύ σημαντικό έργο προς όφελος των αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής μας, ακολουθώντας κατά γράμμα τα όσα ο νόμος και το αρμόδιο Υπουργείο επιτάσσουν.

Ως εκ τούτου, τυχόν περιστατικά ή παράπονα πολιτών αναφορικά με τη λειτουργία της εκάστοτε Υπηρεσίας, θα πρέπει να τεκμηριώνονται και να αποδεικνύονται χωρίς να υφίσταται αυθαίρετη και αναπόδεικτη σπίλωση των Υπηρεσιών και του έργου που επιτελούν.

Η προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος και η τήρηση του νόμου είναι η κύρια υποχρέωση, η οποία δεσμεύει τους υπαλλήλους μας, στα πλαίσια πάντα της χρηστής διοίκησης και της εμπιστοσύνης των πολιτών σε αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)