Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Τον Χαρίση απέκτησε ο Αλμωπός





Η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας, ανακοίνωσε  την συμφωνία της με τον Ζώη Χαρίση 23 ετών
μέσο,   που αγωνιζόταν στον ΑΟ Καρδίας Γ' Εθνική με 25 συμμετοχές και 4 γκολ. Τα  προηγούμενα χρόνια  αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ Κρουσώνα  Κρήτης στην Γ' Εθνική με 21 συμμετοχές και 2 γκολ, στην ομάδα του Βατανιακού στην Β' Εθνική με 8 συμμετοχές και 2 γκολ, στην ομάδα του Αχιλλέα Τριανδρίας στην Δ' Εθνική για 2 χρόνια, ενώ ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Άρη Θεσσαλονίκης, όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά επί 9 συναπτά έτη.

6 σχόλια:

  1. Παικτουρα μου...παρτους τα λεφτα...τι παλτο θα εισαι κι εσυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ κολητέ εαν δεν υπήρχε ο Αλμωπός δεν θα ήξερες αν η μπάλα είναι στρόγγυλη.Όπως σέβεσαι τον πατέρα σου έτσι πρέπει να σέβεσαι το σύλλογο που είναι ταυτόσημος με τον τόπο μας.Υγ δεν σε αφορά εαν έχεις παιδικά τραύματα.

      Διαγραφή
  2. βλεπω τις μεταγραφες του αλμωπου κ του εδεσσαικου, ολοι τους ειναι κοσμογυρισμενοι δείχνουν τα επιτευγματα τους όμως οι ομάδες που τους ειχαν δεν ειχαν καμια ιδιαίτερη διάκριση. Το τι θα κανουν στις νεες ομαδες τους θα δείξει ο χρονος. Φυσικα ειναι ημιεπαγγελματιες, ομως αυτες οι ομαδες δεν εχουν τις δυνατοτητες να εχουν 200.000 εσοδα για να μπορουν να κανουν μια αξιολογη πορεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους! Δυνατό βιογραφικό με πολλές δυνατότητες! Νέος και ωραίος! Πάμε για μια δυνατή χρόνια! Μπράβο στο Αλμωπό! Γεραα Χαρίση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακάρι να έχουμε Δόξα Δράμας και Ηρακλή στον όμιλο μας.Θα έχουμε και Μακεδονικό και Κιλκισιακό.Καλή επιτυχία στην ομαδάρα μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)