Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Επιστολή προς τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ Μακεδονίας Γιώργο Κίρκο


 Από το Εργατικό Κέντρο Έδεσσας – Αλμωπίας




Κύριε Διοικητά, σας είχαμε αποστείλει επιστολή στις 10-7-2017 αναλύοντας σας τα προβλήματα του Μ.Υ ΠΕΔΥ Έδεσσας.
Δεν θέλουμε να γίνουμε κουραστικοί και επαναλαμβανόμενοι απλώς θα θέλαμε να επισημάνουμε κάποια πράγματα επιπλέον από αυτά που σας γράψαμε για να μπορέσετε να μας βοηθήσετε.
Κατόπιν συνεννόησης με τους υπεύθυνους του Μ.Υ ΠΕΔΥ Έδεσσας πληροφορηθήκαμε ότι στην Σκύδρα υπάρχουνε 4 Γενικοί Ιατροί και 6 Περιφερειακοί Ιατροί, στην Αριδαία υπάρχουνε 10 Γενικοί Ιατροί και 4 Αγροτικοί Ιατροί, στην Άρνισσα υπάρχουνε 2 Περιφερειακοί Ιατροί. Στο σύνολο έχουμε 26 Ιατρούς στην γύρω περιοχή ενώ στην Έδεσσα αυτήν την στιγμή έχουμε μόνο έναν Γενικό Ιατρό που έρχεται μόνο Δευτέρα και Τρίτη και έχει κλεισμένα ραντεβού μέχρι τέλη Οκτωβρίου.
Όπως καταλαβαίνετε από αυτούς τους Ιατρούς ένας να έρχεται την ημέρα στην Έδεσσα θα ανακουφιστεί η Μ.Υ ΠΕΔΥ Έδεσσας.
Επίσης θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη από Ακτινοφυσικό για να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά το ακτινολογικό τμήμα το οποίο είναι έτοιμο να λειτουργήσει και χρειάζεται μόνο ο έλεγχος του Ακτινοφυσικού. Είναι κρίμα λοιπόν ένα ολόκληρο ακτινοδιαγνωστικό τμήμα να παραμένει ανεκμετάλλευτο για μια τέτοια λεπτομέρεια.
Τέλος να σας θέσουμε υπόψη σας ότι υπάρχει Παιδίατρος μόνιμη στο Κέντρο Υγείας Σκύδρας η κ. Κυππαρίση Γιαννούλα η οποία επιθυμεί να έρθει στη Μ.Υ ΠΕΔΥ Έδεσσας και δεν την φέρνουνε.
Ευελπιστούμε στην κατανόηση σας και στην άμεση βοήθεια σας.
Για τη Διοίκηση
Ο Πρόεδρος Ν. Γκοτζαμάνης
Ο Αν. Γραμματέας Χ. Τόπκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)