Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης σε περιοχή της Αλμωπίας



 με 52 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 3,5 μέτρων
Συνελήφθησαν 3 άτομα και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα
Επίσης κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης και αυτοσχέδιο σύστημα ποτίσματος των δενδρυλλίων
Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, συνελήφθησαν χθες (18 Αυγούστου 2017) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, 3 ημεδαποί ηλικίας 43, 50 και 57 ετών, για καλλιέργεια κάνναβης.

Ειδικότερα, διαπιστώθηκε ότι τα παραπάνω άτομα καλλιεργούσαν σε χώρο ιδιοκτησίας του 50χρονου, συνολικά 52 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 1 έως 3,5 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επίσης στον ίδιο χώρο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ακόμα 4 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1 μέτρου, που καλλιεργούσαν σε γλάστρες, ενώ επίσης κατασχέθηκε και αυτοσχέδιο σύστημα ποτίσματος των δενδρυλλίων.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 43χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 3,3 μέτρων και ένα κυτίο με μικροποσότητα κάνναβης, ενώ στην οικία του 57χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 12 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)