Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Πλήρης επιτυχία για τα ΛΟΥΝΤΕΜΕΙΑ





Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν και φέτος ΤΑ ΛΟΥΝΤΕΜΕΙΑ
οι εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Μρφωτικός Σύλλογος Εξαπλατάνου , Μενέλαος Λουντέμης. ΤΗΝ Κυριακή το προαύλιο του γυμνασίου-Λυκείου γέμισε ασφυκτικά από κόσμο που πήγε να απολαύσει  την συναυλία με τους Χρήστο Νικολόπουλο , Πίτσα Παπαδοπούλου  και Στέλιο Διονυσίου , που σκόρπισαν κέφι. Παρά το μικρό καπρίτσιο του καιρού , ψιχάλισε για είκοσι περίπου λεπτά , η βραδιά συνεχίστηκε κανονικά  μέχρι αργά .


4 σχόλια:

  1. Ως πότε τελικά σε αυτό το χωριό θα διασύρουν την μνήμη του μεγάλου Ελληνα λογοτέχνη με τέτοιου είδους πανηγυρτζίδικες εκδηλώσεις, απο τις οποίες απουσιάζει παντελώς το στοιχείο του πολιτισμού. Ο ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ ουδέποτε υπήρξε φίλος του μπουζουκιού, του σκυλάδικου και του καρσιλαμά πάνω στα τραπέζια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται ότι ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ το τριήμερο πρόγραμμα των εκδηλώσεων και γι αυτό επικρίνεις τη συναυλία με την οποία έκλεισαν οι εκδηλώσεις για να διασκεδάσει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα δεν ειρθε πολύς κόσμος, πολλά τραπέζια και καθίσματα ήταν άδεια. Στο Καρρά είχε το πενταπλό κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αληθεια,θα μπορουσε να ειχε ενα λιγοτερο πανηγυρτζιδικο κλεισιμο,αλλα δυστυχως για τον πολυ κοσμο εχει ταυτιστει με το υφος αυτο.Γενικα ηταν πετυχημενες οι επιλογες του συλλογου,και του χρονου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)